Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Parisul i-a spus rămas bun lui Mbappe!". Spaniolii anunţă că francezul semnează cu Real Madrid

"Parisul i-a spus rămas bun lui Mbappe!". Spaniolii anunţă că francezul semnează cu Real Madrid

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (23 de ani) e ca şi plecat de la PSG. Presa din Spania scrie că Parisul i-a spus deja "rămas bun" starului său, cumpărat cu 180 de milioane de euro de la AS Monaco. Mbappe, campion mondial cu Franţa în 2018, va pleca de pe Parc des Princes în vara lui 2022 liber de contract.

"Parisul i-a spus rămas bun lui Mbappe!". Spaniolii anunţă că francezul semnează cu Real Madrid

Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a vorbit recent despre situaţia lui Kylian Mbappe, cel care termină contractul cu Parisul în vara lui 2022 şi poate pleca liber. Şi o va face, la Real Madrid, scrie site-ul fichajes.net, care anunţă că echipa de pe Parc des Princes i-a spus deja adio starului său.

"Parisul i-a spus rămas bun lui Mbappe", scrie site-ul fichajes.net, care anunţă că mama lui Mbappe i-a cerut fiului său să-şi urmeze visul de a semna cu Real Madrid.

"Situaţia lui Mbappe e una complicată. Ne-ar plăcea ca el să rămână pe viaţă la noi, dar suntem conştienţi şi trebuie să îi respectăm dorinţa. Dacă vrea să rămână, el ştie că îl vrem!", a spus Leonardo, brazilianul director sportiv la PSG, acum câteva zile, citat sursa menţionată.

Real Madrid şi PSG se întâlnesc în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în februarie, într-o dublă manşă care va fi transmisă de Telekom Sport.

Kylian Mbappe a marcat 13 goluri şi a livrat 14 pase de gol în 23 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de PSG.

  • 160 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridtransferpsg 

viewscnt
Articole similare