Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariu special CM 2018. Ce cotă are Modric să fie desemnat jucătorul turneului

Pariu special CM 2018. Ce cotă are Modric să fie desemnat jucătorul turneului

Ponturi pariuri

Comentarii

Pariu special CM 2018. Ne mai despart doar două zile până la marea finală de la CM 2018 şi avem parte de o luptă acerbă nu doar pentru trofeu, ci şi pentru titlul de jucătorul turneului.

Pariu special CM 2018

Situaţia este una cât se poate de clară. Franţa este favorită să câştige Campionatul Mondial, iar Unibet îi oferă cota 1.45 pentru acest lucru. Croaţia are 2.85 să se impună în marea finală. Din tabăra câştigătoare se va alege, în proporţie covârşitoare, jucătorul turneului. Iar aici sunt două variante cât se poate de clare. Mbappe şi Luka Modric.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Pariu special CM 2018

Totuşi, Croaţia a arătat că nu este învinsă atunci când toată lumea o consideră aşa. Au supravieţuit teribil în fazele eliminatorii şi au avut nevoie de-un dramatism dus la extrem pentru a obţine, rând pe rând, calificările până în finală. Nu ar fi exclus să detoneze şi marea surpriză, iar atunci situaţia ar fi cât se poate de clară. În cazul în care Croaţia va deveni campioană mondială, atunci Luka Modric, căpitanul echipei, ar urma să fie desemnat jucătorul turneului. Bonus, cu Liga Campionilor la pachet, ar deveni favorit şi la Balonul de Aur.

Luka Modric, jucătorul turneului @ 3.00

Afla mai multe despre: frantacroatiaponturi pariuriluka modric 

viewscnt
Articole similare