Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul care iese cel mai des în meciurile de acasă ale CFR-ului. Betano ne propune cota 1.90 pentru el

Pariul care iese cel mai des în meciurile de acasă ale CFR-ului. Betano ne propune cota 1.90 pentru el

Ponturi pariuri

Comentarii

CFR Cluj şi Concordia Chiajna încheie etapa a 23-a din Liga 1 Betano în această seară, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1. Pariorii pot găsi câteva cote bune în oferta pentru acest meci.

În primul rând, aceştia pot profita de apărarea de top a clujenilor. Echipa lui Dan Petrescu a încasat numai 12 goluri în 22 de runde. 

Agenţia Betano ne oferă cota 1.90 pentru varianta NU MARCHEAZĂ AMBELE ECHIPE. Este pariul cel mai des întâlnit în meciurile de acasă ale CFR-ului, ieşind câştigător în nouă din totalul celor 11 partide oficiale din Gruia.

Un argument în plus pentru această variantă ar fi cele trei eşecuri la zero suferite de ilfoveni la precedentele trei vizite făcute la Cluj-Napoca.

Partida trebuie tratată cu mare atenţie însă de pariori. Chiajna are cel mai bun atac dintre formaţiile care se luptă pentru evitarea retrogradării, marcând 29 de goluri până acum. De asemenea, a strâns multe puncte din deplasare, doar FCSB şi CFR Cluj înscriind mai multe goluri "afară" decât echipa lui Moldovan.

Betano ne pune la dispoziţie 222 de variante de pariere pentru acest meci, unde CFR porneşte drept mare favorită, cu o cotă de 1.29 la victorie. 

Afla mai multe despre: cfr clujconcordia chiajnaliga 1pariuri sportive 

viewscnt
Articole similare