Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui Gigi Becali, hotărât să plece la un alt club din Superligă! FCSB nu se opune şi mutarea e aproape să se realizeze

Pariul lui Gigi Becali, hotărât să plece la un alt club din Superligă! FCSB nu se opune şi mutarea e aproape să se realizeze

FCSB

Comentarii

Eduard Radaslavescu (19 ani) este dorit de FC Botoşani, club care vrea să îl împrumute de la FCSB pentru actualul sezon.

Pariul lui Gigi Becali, hotărât să plece la un alt club din Superligă! FCSB nu se opune şi mutarea e aproape să se realizeze

Tânărul fotbalist a fost transferat cu mare entuziasm de Gigi Becali de la Farul, însă a prins foarte puţine minute din momentul venirii sale la Bucureşti, iar acum este decis să plece la un alt club din Superligă pentru a juca mai mult. Cea mai bună soluţie? FC Botoşani. Moldovenii şi-au anunţat interesul, însă au nişte condiţii clare.

„Îl vrem, dar în condiţiile noastre. Radaslavescu n-ar necesita un efort financiar mare, dar cei de la FCSB doresc să pună o clauză legată de numărul de meciuri, ceea ce noi nu  suntem de acord.

Băiatul îşi doreşte o echipă unde să joace, iar noi îi putem oferi această oportunitate. Vedem dacă ne înţelegem sau nu cu domnul Becali. Astăzi, după slujbă, cred că definitivăm tot”, a zis Valeriu Iftime potrivit GSP. 

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Radaslavescu, potrivit Transfermarkt
  • 51 de minute a prins fotbalistul la FCSB în acest sezon

„Lipsă de inteligenţă!” Omul momentului de la FCSB, criticat în direct pentru declaraţiile făcute | EXCLUSIV

Darius Olaru (25 de ani), căpitanul FCSB-ului, a fost criticat de Andrei Vochin pentru declaraţiile făcute la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

FCSB s-a impus clar, scor 3-0, împotriva oltenilor, la capătul unui meci excelent făcut de Darius Olaru şi Octavian Popescu. Cel din urmă nu a fost convocat nici măcar la naţionala de tineret, iar Darius Olaru a ţinut să transmită un mesaj la flash-interviu pentru colegul său.

„Octavian Popescu a reuşit două pase extraordinare pentru mine. Cred că merita să fie convocat la naţionala U21. L-am simţit puţin afectat (n.r. când a văzut că nu a fost convocat), dar am încercat să-l încurajez. A făcut o partidă bună şi le-a dat unora peste nas”, a spus Olaru după meci.

Declaraţiile l-au scos din sărite pe Andrei Vochin, oficialul Federaţiei şi expertul Orange Sport, care i-a atras atenţia în direct căpitanului de la FCSB.

„Lipsă de inteligenţă în declaraţii! Asta declară un jucător care mâine vine la echipa naţională mare şi care a fost şi la naţionala mică. El crede că un jucător dacă face un meci mai bun îi dă peste nas unui selecţioner.

Dar selecţionerul a văzut că pe poziţia de mijlocaş stânga, acolo unde joacă Tavi Popescu, a trebuit să aleagă între Rareş Ilie, care joacă titular în Elveţia, şi Alexi Pitu, care joacă titular în Franţa”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport.

Afla mai multe despre: eduard radaslavescufcsbfc botosanigigi becali 

viewscnt
Articole similare