Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pariul" lui Gigi Becali la FCSB a avut un recul. Edi Iordănescu a vorbit despre jucător şi despre cele mai aşteptate reveniri în lot | EXCLUSIV

"Pariul" lui Gigi Becali la FCSB a avut un recul. Edi Iordănescu a vorbit despre jucător şi despre cele mai aşteptate reveniri în lot | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu a dezvăluit situaţia fotbaliştilor accidentaţi de la FCSB, pe care-i aşteaptă să revină în lotul echipei. De asemenea, a vorbit şi despre ce s-a întâmplat cu Darius Olaru, după accidentarea suferită.

Edi Iordănescu, despre Darius Olaru: "A ieşit din circuit şi nu e uşor"

În urmă cu o lună, Edi Iordănescu reunoştea că Darius Olaru nu e pregătit complet, din punct de vedere fizic, într-un moment în care Mirel Rădoi l-a introdus titular în echipa naţională. 

După accidentarea suferită, antrenorul de la FCSB încearcă să-l readucă în forma optimă şi să profite de calităţile mijlocaşului: "El, după perioada de accidentare, a avut un recul. Eu am lucrat cu el la Mediaş şi îl ştiu foarte bine. Ştiu calităţile, ştiu potenţialul, e un jucător care vine după o perioadă în care a ieşit din circuit şi nu e uşor. Avem jucători cu mijloace şi încet, încet jocul va creşte. Sunt genul de antrenor care pune preţ şi pe partea analitică, încercăm să facem o identitate. În afară de două, trei echipe, care au un joc tot aşa, dinamic, care nu refuză jocul, CFR, Craiova, Sepsi, celelalte sunt foarte defensive, când întâlnesc FCSB", a declarat antrenorul FCSB, pentru Telekom Sport.  

Edi Iordănescu a vorbit şi despre cele mai aşteptate reveniri în lotul echipei: "Pe Octavian Popescu, în două săptămâni o să-l avem fit, nu e la nivel cu Florin Tănase. La Florinel Coman e chestie de timp. În decembrie şi dacă lucrurile merg bine (n.r. - poate reveni)... Cred că după pregătirea de iarnă reuşim să-l avem sută la sută", a adăugat fiul fostului selecţioner. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbedi iordanescu fcsbdarius olaru fcsb 

viewscnt
Articole similare