Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui Panduru pentru FCSB - Gaz Metan. Debutantul trimis pe teren de Todoran poate surprinde: "Dă gol, dacă nu e scos în minutul 30"

Pariul lui Panduru pentru FCSB - Gaz Metan. Debutantul trimis pe teren de Todoran poate surprinde: "Dă gol, dacă nu e scos în minutul 30"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a analiza echipa de start a FCSB-ului din meciul cu Gaz Metan şi a susţinut că Ivan Mamut va marca, dacă rămâne pe teren şi în repriza secundă.

  • Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Gaz Metan: Vlad - Haruţ, Creţu, Vinicius, Şerban - Moruţan, Popescu, Tănase - Cordea, Mamut, Coman
  • Rezerve: Târnovanu, Creţu, Popescu, Stoica, Burlacu, Perianu, Oaidă, Olaru, Radunovic

Ivan Mamut poate fi surpriza FCSB-ului din meciul cu Gaz Metan

Ivan Mamut a venit la pachet cu Andrei Burlacu de la Universitatea Craiova, iar atacantul străin a fost introdus titular în meciul cu Gaz Metan: "Nu ştiu cât de pregătit e Mamut. La pauză ieşi, după care ţi se reziliază contractul (n.r. - râde). Din minutul 30 poţi sta în vestiar decât să dormi pe teren. Mamut dă gol în seara asta, dacă nu e scos în minutul 30 (n.r. - râde). Dacă depăşeşte pauza, dă gol", a declarat expertul Telekom Sport. 

"Vinicius poate scoate viteza aia pe care nu a arătat-o niciodată, la vârsta asta"

La FCSB debutează şi Vinicius, iar Basarab Panduru a avut un avertisment. De asemenea, el a continuat să analizeze şi alte posturi din teren: "Transferul ăsta ratat de Florin Tănase... Nu ştiu cum stă cu psihicul acum, dacă stă bine. În număr 9 parcă i-ar veni lui mai bine şi la mijloc să ai alt jucător să alerge. Radunovic ce face? Nu mai face nimic? Vedem. Să-l vedem şi pe Coman. Să treacă la cinci, şase meciuri bune, nu unul bun, două slabe. 

Vinicius a fost un jucător foarte bun pentru CFR. În ultimul an nu prea mi-a plăcut, dar era şi un altfel de fotbal. Aici, dacă te duci cu fundaşii la centrul terenului, probabil că Haruţ ar trebuie să strângă să-l ajute pe Vinicius. Să vedem, că poate nu are nevoie. Poate scoate viteza aia pe care nu a arătat-o niciodată, la vârsta asta. Mi-a plăcut mereu de Vinicius, dar nu ştiu ce mai poate. Să vedem ce poate", a adăugat Basarab Panduru. 

 

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsb gaz metanivan mamutvinicius 

viewscnt
Articole similare