Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui Porumboiu pentru lupta la titlu: ”O să rămâneţi surprinşi, sper că nu-mi crapă dinţii când spun asta”

Pariul lui Porumboiu pentru lupta la titlu: ”O să rămâneţi surprinşi, sper că nu-mi crapă dinţii când spun asta”

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu pariază că CFR Cluj va câştiga titlul de campioană. Fostul mare arbitru internaţional spune că Dan Petrescu este principalul argument al clujenilor în bătălia pentru titlu.

CFR Cluj, echipă pe care Adrian Porumboiu a acuzat-o în repetate rânduri că a apelat la jocuri murdare când el era patron la FC Vaslui, este pariul fostului arbitru internaţional. Omul de afaceri susţine că CFR Cluj, FCSB şi Craiova sunt principalele candidate la titlu, dar ”feroviarii” au o şansă în plus.

”O să rămâneţi suprinşi, că spun pentru prima oară asta, sper că nu îmi crapă nici dinţii când spun treaba asta de CFR Cluj. CFR Cluj are mare avantaj, are un antrenor pe care celelalte competitioare nu îl au, oricare dintre cele doua. FCSB şi Craiova, dacă era Dan Petrescu, luau campionatul. Dar nici Steaua şi nici Craiova nu poţi să spui că nu au şanse, e treabă de o şansă, cam aşa se va juca, toate trei au şanse. O şansă în plus o are CFR, prin valoare lui Dan Petrescu”, a declarat Adrian Porumboiu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian porumboiufcsbcfr clujcs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare