Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul nebun al lui Panduru! L-ar da afară pe Mourinho în secunda 2 şi l-ar înlocui cu acest antrenor: "Căutaţi-l cât mai repede"

Pariul nebun al lui Panduru! L-ar da afară pe Mourinho în secunda 2 şi l-ar înlocui cu acest antrenor: "Căutaţi-l cât mai repede"
Comentarii

Manchester United a părăsit Liga Campionilor încă din faza optimilor de finală, după ce a pierdut manşa retur cu Sevilla, scor 1-2 pe Old Trafford. Expertul Telekom Sport Basarab Panduru s-a arătat dezamăgit de modul în care Jose Mourinho a abordat dubla manşă.

Mai mult, Pandi îl propune pe banca "diavolilor" pe Luis Enrique, în prezent liber de contract după despărţirea de Barcelona. 

"Sevilla a fost echipa mai bună. Mourinho, practic, în trei reprize nu face absolut nimic, nu joacă absolut nimic. După care, spre surprinderea mea, îl ceartă pe arbitrul de rezervă care arată prelungirile şi îi reproşează că nu a dat cinci minute în loc de patru minute. Ăla nu-i spune, săracul, de ce nu a jucat în trei reprize...

Este o mare umilinţă pentru United. Căutaţi-l cât mai repede dacă vreţi să faceţi ceva pe Luis Enrique. Atunci vom vedea şi noi fotbal. Sau rugaţi-vă să coboare din tribune Sir Alex Ferguson, pentru că nu cred că ar juca echipa mai slab cu el decât o face cu Mourinho. Nu poţi să le dai oamenilor ăstora câte 3-400 de milioane anual şi să joace în aşa fel. Nu se poate aşa ceva" - a spus Basarab Panduru la Telekom Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: basarab pandurumanchester unitedluis enriqueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare