Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariuri pe Liga 1 2017/2018: Cine va câştiga titlul de campioană în acest sezon?

Pariuri pe Liga 1 2017/2018: Cine va câştiga titlul de campioană în acest sezon?galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE | Play-off-ul Ligii 1 se apropie de final, iar FCSB şi CFR Cluj par a fi singurele echipe care mai sunt îndreptăţite să spere la câştigarea titlului de campioană în acest sezon.

Cu o cotă de 12.00 la casa de pariuri sportive online Unibet pentru câştigarea titlului după ce a pierdut derby-ul cu FCSB, este clar că CS U Craiova a ieşit din lupta pentru titlu şi speră să-şi poată apăra ultimul loc al podiumului în faţa Viitorului.

Chiar dacă roş-albaştrii au în acest moment un avantaj de două puncte în faţa rivalilor din Cluj, acest final de play-off este unul cât se poate de interesant, întrucât Budescu şi compania vor avea de efectuat mai multe deplasări decât ardelenii. În continuare vom discuta despre situaţia celor două favorite şi despre câteva pariuri antepost pe care ni le pun la dispoziţie casele de pariuri sportive online licenţiate în România la ONJN.

Adversari FCSB

Elevii lui Nicolae Dică vor avea de disputat 4 dintre cele 6 meciuri rămase departe de proprii suporteri:

  1. Astra – deplasare
  2. Viitorul – deplasare
  3. CFR Cluj – acasă
  4. CSMS Iaşi – deplasare
  5. CS U Craiova – deplasare
  6. Astra – acasă

Deşi are un meci în plus de jucate în deplasare, FCSB are un alt avantaj în faţa ardelenilor, şi anume faptul că va avea de disputat 2 meciuri în companiei Astrei, care s-a despărţit recent de principalul Edward Iordănescu. În acelaşi timp, peste 3 etape FCSB va da piept cu CFR Cluj pe Arena Naţională.

1.75 este cota la pariuri sportive online pentru ca FCSB să câştige titlul în Liga 1 în sezonul 2017/2018

Adversari CFR Cluj

Spre deosebire de principalii lor contracandidaţi, ceferiştii vor avea de disputat numai 3 meciuri în deplasare:

  1. Viitorul – deplasare
  2. CSMS Iaşi – acasă
  3. FCSB – deplasare
  4. CS U Craiova – acasă
  5. Astra – deplasare
  6. Viitorul – acasă

Echipa antrenată de Dan Petrescu va avea, teoretic, numai două deplasări dificile în ultimele 6 partide din play-off şi anume cea din etapa următoare, de la Ovidiu şi cea de pe terenul echipei lui Gigi Becali.

2.50 este cota oferită de casele de pariuri online pentru ca CFR Cluj să ridice trofeul Ligii 1 în sezonul curent

Pariuri antepost pentru Liga 1 2017/2018

(link pe poza http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/video-genial-budescu-a-recidivat-la-astra-dadea-gol-din-parcare-la-fcsb-a-comis-o-si-mai-rau-cum-a-marcat-16968774)

În acest moment, cotele pentru favoritele la câştigarea titlului nu ne mai oferă prea multă valoare, fapt pentru care ar trebui să ne orientăm spre câteva tipuri de pariuri ceva mai puţin obişnuite. Să aruncăm aşadar o privire peste clasamentul celor mai buni marcatori din Liga 1:

  1. Harlem Eddy Gnohere – 13 goluri
  2. George Ţucudean – 13 goluri
  3. Alexandru Ioniţă – 11 goluri
  4. Gustavo – 11 goluri
  5. Florin Tănase – 10 goluri
  6. Constantin Budescu – 10 goluri

Deşi poate părea destul de puţin probabil să se întâmple, cota de 40.00 pentru ca Budescu să iasă golgheterul Ligii 1 merită încercată în condiţiile date.

Un pariu ceva mai realist pare să fie combinaţia între câştigătoare campionatului şi viitorul golgheter al competiţiei. Pariul FCSB să câştige titlul şi Gnohere să devină cel mai bun marcator poate fi jucat la o cotă de 5.00.

Pentru pariorii care vor să obţină un profit de 18% în următoarea lună ar fi recomandată opţiunea: CS U Craiova nu termină în primele 2, care are o cotă de 1.18.

Nu uitaţi că pariurile antepost vă pot oferi adrenalină pentru mai mult timp, la aceiaşi bani. Totuşi, nu vă hazardaţi niciodată în a crede că vreun pariu poate fi sigur, pentru că nu există aşa ceva. Pariaţi numai atât cât va permiteţi să pierdeţi şi nu consideraţi pariurile sportive ca fiind altceva decât o formă de divertisment. Specialiştii spun că nici un parior nu ar trebui să investească mai mult de 10% din veniturile lunare în acest hobby. Vă rugăm să pariaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: steauacfrviitorultitlucampioanacotepariuri 

viewscnt
Articole similare