Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariuri speciale cu Simona Halep. Cote pe final de sezon

Pariuri speciale cu Simona Halep. Cote pe final de sezongalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a reuşit să producă o adevărată emulaţie la noi în ţară, după victoria de la Wimbledon.

Statutul dobândit de sportiva din Constanţa i-a făcut şi pe pariori să îi acorde o deosebită atenţie, iar unele case de pariuri oferă acum cote speciale pentru campioana noastră.

Cote pariuri Simona Halep la turneele americane

Andrei Dumitru îţi prezintă cele mai tari cote din tenis. Fost lider mondial, Simona Halep luptă acum să revină pe prima poziţie în clasamentul WTA. Şi-a pierdut coroana la începutul anului, iar după ce nu a reuşit să îşi apere titlul la Roland Garros, a căzut chiar pe poziţia a opta în ierarhia feminină. Sunt însă şanse ca Simona să încheie anul pe prima poziţie, lucru recunoscut chiar şi de casele de pariuri, care îi oferă o cotă de 5.00. Mult mai probabil este să încheie însă pe poziţia a doua, ar acest lucru este recunoscut şi de bookmakeri. După ce nivel a arătat însă la Wimbledon, dar mai ales faptul că nu are de apărat foarte multe puncte pe final de sezon, eu unul mizez că Simona va încheia anul pe prima poziţie în lume. Iar cota nu este deloc de neglijat!

  • Locul 1 - 5.00
  • Locul 2 - 2.50
  • Locul 3 - 3.30
  • Locul 4 - 8.00
  • Orice alt loc - 4.50

Ponturi pariuri cu Simona Halep la US Open

După o binemeritată pauză pe care şi-a luat-o după succesul de la Wimbledon, Simona se va întoarce pe teren în seria de turnee americane, care pregătesc ultimul Grand Slam al anului. Principala rachetă a României va juca la Cincinnati şi la Toronto, înainte să ia startul la US Open. De aici distingem câteva cote extrem de interesante. Alte cote interesante îţi vor fi oferite de Andrei Dumitru tipster profesionist. Cea mai interesantă dintre aceste cote este posibilitatea ca Simona să ajungă cel puţin până în semifinale la toate cele trei turnee menţionate mai sus, Cincinnati, Toronto şi US Open. Poţi beneficia astfel de o cotă uriaşă de 18.00. De asemenea, vei regăsi în oferta anumitor case de pariuri posibilitatea de a paria că Simona va câştiga atât la Toronto, cât şi la Cincinnati. În acest caz, poţi profita de o cotă de 60.00. Din punctul meu de vedere, ar trebui să eviţi însă acest pariu, pentru că cele două turnee sunt în săptămâni consecutive, iar Simona nu a reuşit până acum niciodată să câştige două turnee la rând. Din aceste turnee se mai distinge o cotă extrem de interesantă, posibilitatea ca Simona să mai câştige până la finalul anului cel două turnee WTA, cu excepţia celor de Grand Slam. Până acum, sportiva noastră şi-a trecut în cont doar turneul de la Wimbledon în 2019, dar mai are câteva ţinte în acest final de sezon. Andrei Dumitru influencer pariuri îţi propune o cotă de 2.15 ca Halep să mai câştige două turnee până la finalul anului.

  • Peste 1.5 turnee WTA (fără Grand Slam) - 2.15
  • Sub 1.5 turnee WTA (fără Grand Slam) - 1.65

Cote pentru anul 2020 cu Simona Halep

Casele de pariuri oferă încă de pe acum cote pentru evoluţia Simonei Halep în sezonul 2020. Sunt unele extrem de interesante şi atractive, dar şi unele care la prima vedere pot fi considerate fabulaţii. Unul dintre acestea este posibilitatea ca Simona să câştige în 2020 toate cele patru turnee de Grand Slam. Improbabil, da, dar la cota de 500.00, eu zic că merită să bagi câţiva lei. Câştigurile ar putea fi uriaşe. Ponturi pariuri complete găsiţi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Mult mai probabil de a fi câştigător este pariul ca Simona să câştige cel puţin un trofeu de Grand Slam, cota în acest caz fiind de 2.50. Nu în ultimul rând, avem cotele pentru poziţia din clasament a lui Halep, la finalul anului 2020. O clasare de la locul 5 în jos este considerată cea mai probabil de către casele de pariuri.

  • Locul 1 - 8.00
  • Locul 2 - 4.50
  • Locul 3 - 4.25
  • Locul 4 - 6.00
  • Orice alt loc - 2.30

Afla mai multe despre: haleptenis 

viewscnt
Articole similare