Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariurile l-au ”îngropat”. Un hoţ din Suceava, prins după ce a mers să încaseze banii pe un bilet câştigător, pe care-l găsise în portofelul furat. Suma? 666 de lei :)

Pariurile l-au ”îngropat”. Un hoţ din Suceava, prins după ce a mers să încaseze banii pe un bilet câştigător, pe care-l găsise în portofelul furat. Suma? 666 de lei :)

Diverse

Comentarii

Un hoţ din Suceava a fost prins după ce a fost să încaseze banii pe un bilet la pariuri care era câştigător şi pe care-l găsise în portofelul pe care l-a furat.

Un bilet la pariuri câştigător l-a băgat în încurcătură pe un tânăr din Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, scrie Monitorul de Suceava. Băiatul în vârstă de 18 ani i-a sustras din geacă portofelul unui bărbat, într-un bar din localitate. Hoţul a descoperit că a dat o adevărată lovitură. În portofel se aflau 400 de euro, 630 de lei, dar şi un bilet la pariuri care s-a dovedit a fi câştigător.

Păgubitul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a crezut iniţial că este o glumă atunci când a ajuns la concluzia că nu mai are portofelul. Însă, după ce a aşteptat până a doua zi, şi-a dat seama că i-a fost furat şi a depus plângere la poliţie. De asemenea, le-a transmis poliţiştilor informaţia că avea în portofel un bilet la pariuri câştigători.

Oamenii legii au mers pe această pistă, în speranţa că hoţul nu va reuşi să se abţină şi va merge să ridice şi suma câştigată la pariuri, 666 de lei. Lucru care s-a şi întâmplat. Poliţiştii au urmărit filmările de pe camerele video instalate în casa de pariuri şi au descoperit că cel care furase portofelul era un tânăr de 18 ani.



Reţinut, acesta le-a mărturisit poliţiştilor că a ascuns banii sub tribuna stadionului Frătăuţii Vechi. Păgubitul a reuşit astfel să recupereze atât banii, cât şi actele, însă hoţul s-a ales cu dosar penal.

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare