Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariurile speciale din Liga 1 Betano. Rămân CFR şi FCSB neînvinse, din nou, acasă?

Pariurile speciale din Liga 1 Betano. Rămân CFR şi FCSB neînvinse, din nou, acasă?

Pariuri sportive

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB nu au pierdut niciun meci pe propriul teren în campionat.

Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, oferă o serie de pariuri speciale pentru actuala ediţie, printre care şi posibilitatea ca unele echipe să rămână neînvinse acasă!

CFR Cluj şi FCSB, primele două locuri din Liga 1 Betano 2017/18, au reuşit să încheie sezonul fără înfrângere în faţa propriilor fani. Crezi că vor repeta performanţa? Pe Betano poţi paria că CFR, FCSB sau Craiova vor rămâne neînvinse acasă! Lista pariurilor speciale oferite de sponsorul oficial al Ligii 1 este lungă, şi mai include cote pentru campioană, câştigătoarea sezonului regulat, ultima clasată sau echipele calificate în playoff.

Va fi depăşit recordul de puncte la finalul sezonului?

CFR Cluj a terminat sezonul 2017/18 cu 50 de puncte, cele mai multe pentru o echipă de la introducerea sistemului cu playoff/playout. Cota ca acest record să fie doborât este de 3.00! Pe Betano mai poţi paria şi pe recordurile de victorii consecutive, penalty-uri primite sau penalty-uri împotrivă! Ai, de asemenea, cote şi pentru numărul total de lovituri de la 11 metri sau cel de cartonaşe roşii la finalul stagiunii!

Cota 9 ca Gnohere să fie golgheter!

Pariurile speciale de pe Betano includ şi jucătorii. Favoriţii la titlul de golgheter, conform cotelor, sunt Ţucudean, Florin Tănase, Mitriţă şi Gnohere. Cei mai buni marcatori ai sezonului trecut au cote diferite. Dacă anul trecut au fost la egalitate în topul golgheterilor, George Ţucudean e văzut acum cu şanse mai mari să câştige din nou: are cota 6.00, faţă de 9.00 a lui Harlem Gnohere.

Rămâne Dică la FCSB până la finalul anului?

Nicolae Dică a glumit, săptămâna trecută, spunând că e favorit să fie demis în primele etape. Cota ca el să fie antrenorul FCSB pe 31 decembrie e de 1.75! Florin Bratu şi Devis Mangia stau mult mai bine, cu 1.25 ca finalul anului să îi găsească tot la actualele echipe, iar cota cea mai mică o are Gheorghe Hagi – doar 1.05 să rămână la Viitorul, faţă de 8.50 ca echipa sa să aibă alt antrenor pe 31 decembrie.

1.400 de pariuri şi o misiune specială pentru derby!

Pariurile speciale există şi la meciuri. Pentru meciul FCSB – Dinamo de duminică exista deja 1.400 de pariuri disponibile, iar Betano a pregătit şi o misiune specială, prin care poţi câştiga până la 100 de lei. Poţi paria încă de azi pe cursul jocului, primul eveniment din meci sau modul în care vor fi înscrise golurile!

 

Afla mai multe despre: pariurifcsbcfr 

viewscnt
Articole similare