Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parma a luat decizia finală în privinţa lui Dennis Man. Schimbare radicală de situaţie pentru fotbalistul român. Ce scrie presa din Italia

Parma a luat decizia finală în privinţa lui Dennis Man. Schimbare radicală de situaţie pentru fotbalistul român. Ce scrie presa din Italia
Comentarii

Situaţia lui Dennis Man a fost lămurită în această săptămână. Deşi a primit numeroase oferte din fotbalul european, mijlocaşul român va rămâne, până la urmă, la Parma, cel puţin până la finalul sezonului.

Conform presei din Italia, Giuseppe Iachini este pregătit să-i acorde o nouă şansă lui Dennis Man. Deşi românul a fost dorit insistent de cluburi importante din fotbalul european, inclusiv din Serie A, oficialii Parmei n-au fost de acord cu ofertele primite, astfel că Man va rămâne în Serie B, unde antrenorul este pregătit să-i acorde o nouă şansă.

La începutul acestei luni, presa din Italia a scris despre interesul Sampdoriei pentru Dennis Man. Fotbalistul român era dorit insistent de fostul său antrenor de la Parma, Roberto D'Aversa, însă mutarea a picat, după ce tehnicianul italian a fost demis de oficialii clubului.

În plus, Man a fost dorit insistent în această iarnă şi de două cluburi de tradiţie din fotbalul turc, Galatasaray şi Trabzonspor, liderul la zi din clasament, însă, şefii Parmei n-au fost de acord cu ofertele primite pentru mijlocaşul român.

Retrogradată la finalul sezonului trecut, Parma traversează o perioadă extrem de dificilă. Echipa pregătită de Giuseppe Iachini este pe locul 13 în Serie B, cu doar 23 de puncte obţinute în 19 etape disputate, la trei lungimi de prima echipă aflată sub linia roşie a retrogradării, Alessandria.

Venit la Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 13 milioane de euro, Dennis Man s-a impus rapid şi a devenit jucător de bază, însă, după retrogradarea echipei în Serie B, fostul fotbalist al roş-albaştrilor nu şi-a mai găsit locul în primul 11. Acum, Dennis Man are doar 639 de minute bifate în 12 meciuri în actuala stagiune, perioadă în care a marcat două goluri şi n-a oferit nicio pasă decisivă.

  • 8 milioane de euro valorează Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis manparma 

viewscnt
Articole similare