Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parma a obţinut a doua victorie consecutivă în Serie B! Ce notă a primit Valentin Mihăilă: “Pur şi simplu de neoprit când accelerează cu mingea!”

Parma a obţinut a doua victorie consecutivă în Serie B! Ce notă a primit Valentin Mihăilă: “Pur şi simplu de neoprit când accelerează cu mingea!”

Stranieri

Comentarii

Parma a reuşit să se impună cu 1-0, pe teren propriu, contra celor de la Vicenza, într-un meci care a contat pentru etapa a 11-a din al doilea eşalon al fotbalului italian.

Valentin Mihăilă a fost titular pentru Parma, iar Dennis Man, rezervă neutilizată. Parma a jucat în inferioritate numerică din minutul 34 când Brunetta a fost eliminat. Echipa unde sunt legitimaţi cei doi români a înscris prin Adrian Benedyczak, care a trimis un şut frumos din marginea careului. Până la final nu s-a mai înscris, iar Valetin Mihăilă a fost schimbat în minutul 62. Din minutul 70, a fost restabilit echilibrul numeric, după ce Di Pardo de la Vicenza a fost eliminat.

Ce notă a primit Valentin Mihăilă

Fostul jucător al Craiovei a fost notat de jurnaliştii de la parmalive cu 6,5, ei menţionând: “Pur şi simplu de neoprit când accelerează cu mingea, a pus defensiva celor de la Vicenza sub o presiune constantă. A avut o oportunitate importantă să înscrie, dar a ratat, după o cursă de 60 de metri”.

În urma acestei victorii, Parma a urcat pe locul 10 în Serie B, fiind la 6 puncte în spatele liderului Pisa.  

Afla mai multe despre: parma-serie b-valentin mihăilă-dennis man 

viewscnt
Articole similare