Experiențe împreună.
You are here:

Parma a primit oferte de transfer pentru Dennis Man: o campioană din Europa l-a contactat pe Krause. Descoperire despre "comportamentul" românului

Parma a primit oferte de transfer pentru Dennis Man: o campioană din Europa l-a contactat pe Krause. Descoperire despre "comportamentul" românului

Stranieri

Comentarii

Italienii leagă perioadă nefastă a Parmei şi de prestaţiile pe care Dennis Man şi Valentin Mihăilă, starurile echipei, le-au avut de la startul sezonului, în Serie B. De altfel, patronul american Kyle Krause a primit mai multe oferte pentru fostul fotbalist de la FCSB, pe care-l evaluează la cel puţin 20 de milioane de euro.

Parma e mai aproape de retrogradare decât de obiectivul impus la începutul sezonului. Clubul din Emilia-Romagna e pe 15, ultimul loc care asigură prezenţa în Serie B, iar întreaga echipă a dezamăgit până în acest moment, de la venirea antrenorului Enzo Maresca.

Campioana din Ligue 1, Lille, l-a ofertat pe Dennis Man. Krause "l-a încuiat"

Italienii de la Forzaparma.it au analizat "comportamentul" lui Dennis Man de pe teren şi au tras câteva concluzii îngrijorătoare pentru grup: "Dacă Parma a avut un start lent, e şi din cauză că cei mai buni jucători nu şi-au arătat calităţile în totalitate. Dennis Man, mai presus de toţi, pare alergic la munca în echipă. Pare că se încăpăţânează să rezolve tot de unul singur, fără ajutor din partea colegilor. Probabil că e o impresie greşită, întrucât românul a ajutat prin talentul său extraordinar. Ştie că poate exagera, întrucât e mai puternic decât alţii" scrie sursa citată. 

Totul s-a schimbat în jocul lui Dennis Man în decurs de câteva luni. La începutul anului, campioana din Ligue 1, Lille, care evoluează în grupele Champions League, a lansat oferta pentru Dennis Man, dar Kyle Krause a refuzat categoric: "Mai multe oferte au fost refuzate de Kyke Krause în ianuarie, întrucât patronul consideră că e fundamental proiectului. Şi preşedintele e cel care 'l-a încuiat', considerând inadecvată propunerea lui Lille de a-l aduce în Franţa.

Venirea starului (n.r. - Dennis Man) la Parma, într-un avion privat, acompaniat de agentul şi de tatăl său, a creat multe aşteptări, dar ele au fost nesocotite de o prestaţie care nu este la nivelul sperat. În general, face lucruri într-un mod 'pasiv'", mai scrie sursa citată. 

Nici Valentin Mihăilă n-a scăpat

Şi Valentin Mihăilă a intrat sub lupa italienilor, care au dat de înţeles că cei doi români ar putea fi cedaţi, în cele din urmă, dacă investiţia în ei nu va fi justificată: "Valentin Mihăilă a ajuns şi mai devreme (n.r. - decât Dennis Man), trebuie spus. Nervos, la fel de nedoritor să joace pentru echipă, ca Dennis Man, nu a lăsat nimic pe teren (n.r. - în ultimul meci din Serie B). Cu toate acestea, ei sunt jucătorii de care Parma se agaţă cel mai mult pentru a spera să fie mai în siguranţă şi să iasă din nisipurile mişcătoare. Dar dacă atitudinea lor nu va răsplăti încrederea acordată de antrenor, echipei îi va fi greu să-i susţină, pentru felul în care joacă acum Parma", a adăugat Forzaparma.it.

 

 

viewscnt
Articole similare