Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parma aduce întăriri! Un jucător crescut de Barcelona şi Manchester City a semnat oficial cu formaţia lui Man şi Mihăilă

Parma aduce întăriri! Un jucător crescut de Barcelona şi Manchester City a semnat oficial cu formaţia lui Man şi Mihăilă

Transferuri

Comentarii

Adrian Bernabe, jucător crescut de Barcelona şi Manchester City, a semnat oficial cu Parma.

Parma aduce întăriri pentru Serie B! După ce a retrogradat, formaţia italiană l-a adus antrenor pe Enzo Maresca, fostul tehnician al echipei U23 a lui Manchester City, iar acesta şi-a folosit legăturile pentru a obţine serviciile unui jucător de mare perspectivă.

Parma aduce întăriri!

Adrian Bernabe, jucător crescut de Barcelona şi Manchester City, a fost adus de Parma, liber de contract. Spaniolul a semnat un contract valabil pe următoarele trei sezoane cu ”cruciaţii” şi corespunde politicii de transfer a lui Jerry Krause, care vrea să se bazeze pe tineri în Serie B.

În vârstă de doar 20 de ani, Bernabe s-a dezvoltat la două dintre cele mai impresionante academii din lume. Născut la Barcelona, spaniolul şi-a început cariera la faimoasa La Masia, înainte să fie ”furat” de Manchester City, la doi ani după venirea lui Guardiola pe bancă.

Cu aproape 70 de meciuri pentru formaţiile de juniori ale ”cetăţenilor” şi cinci pentru echipa mare, Bernabe nu şi-a mai prelungit contractul cu englezii şi a decis să îşi urmeze fostul antrenor în Serie B. La Parma, tânărul mijlocaş central va spera că va putea prinde minute, probabil aceasta fiind şi promisiunea cu care Maresca l-a convins să facă pasul în jos, într-o divizie inferioară.

Afla mai multe despre: adrian bernabeparmaenzo marescamanchester city 

viewscnt
Articole similare