Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parma încearcă un transfer uriaş! Ce onoare pentru Man şi Mihăilă: Gianluigi Buffon, în cărţi pentru revenirea la echipa de pe "Ennio Tardini"

Parma încearcă un transfer uriaş! Ce onoare pentru Man şi Mihăilă: Gianluigi Buffon, în cărţi pentru revenirea la echipa de pe "Ennio Tardini"

Serie A

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) şi Valentin Mihăilă (21 de ani) ar putea avea, din vară, un coleg cu nume uriaş în fotbalul european. Gianluigi Buffon (43 de ani), portarul pe care Parma l-a făcut cel mai scump din istorie la momentul respectiv, când la vândut la Juventus pentru 53 de milioane de euro, ar putea reveni pe "Ennio Tardini" şi să împartă vestiarul cu românii ajunşi în Italia în decursul ultimelor luni.

Man şi Mihăilă, coleg cu nume uriaş! Gianluigi Buffon vrea să revină la Parma pentru a se retrage

Presa internaţională scrie că Dennis Man şi Valentin Mihăilă ar putea deveni colegi cu Buffon din vară, când acesta va deveni liber de contract. Legendarul goalkeeper italian doreşte să se retragă de la Parma şi, conform site-ului todofichajes.com, Buffon ar fi gata de o revenire la Parma pentru încă un sezon în care să activeze ca profesionist şi apoi să agaţe ghetele şi mănuşil în cui, după o carieră de excepţie.

Ajuns la 43 de ani, Gianluigi Buffon a debutat în Serie A la Parma, în 1995. În 2001, Parma l-a vândut pe Buffon la Juventus pentru o sumă record la acea vreme, cea mai mare plătită pentru un portar până atunci, 52,8 milioane de euro. Ziariştii speculează pe seama faptului că Buffon ar putea prinde mai multe minute la Parma decât o face acum la Juventus, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care şi-ar dori să revină pe "Ennio Tardini", unde să fie coleg cu Man şi Mihăilă.

Însă, pentru ca revenirea lui Buffon la Parma să fie posibilă, există o condiţie. Italienii trebuie să rămână în Serie A în sezonul viitor pentru ca legendarul portar să accepte să se întoarcă. Rămâne de văzut dacă Buffon va accepta să-şi ajute fosta echipă în cazul în care va retrograda.

  • 21,5 milioane de euro a plătit Parma pentru transferurile lui Dennis Man (13) şi Valentin Mihăilă (8,5) de la FCSB, respectiv U Craiova

Afla mai multe despre: gianluigi buffontransferparmadennis manvalentin mihailaserie a 

viewscnt
Articole similare