Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parma mizează pe Man şi Mihăilă! Echipa românilor s-a despărţit de Gervinho, titluar în bandă pentru italieni în ultimii trei ani

Parma mizează pe Man şi Mihăilă! Echipa românilor s-a despărţit de Gervinho, titluar în bandă pentru italieni în ultimii trei ani

Stranieri

Comentarii

Gervinho, 34 de ani, a părăsit-o oficial pe Parma, liber de contract, pentru a semna cu Trabzonspor.

Parma doreşte să mizeze pe tineri în sezonul viitor, iar pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă aceasta reprezintă o oportunitate imensă. Cei doi vor avea şansa de a juca mult mai multe minute în Serie B şi de a contribui la revenirea echipei în primul eşalon.

Mai mult, dacă cei doi vor putea presta la un nivel bun pentru ”cruciaţi”, din 2022 ar putea fi titulari în Serie A. Calea lor spre prima echipă s-a şi eliberat puţin în ultimele zile, după ce a fost confirmată plecarea lui Gervinho în Turcia, la Trabzonspor.

Ivorianul semnase cu Parma în 2018 şi devenise titular instant în Italia. Acesta beneficia şi de experienţă anterioară în Serie A, după ce jucase pentru Roma între 2013 şi 2016. Până la revenirea în Italia, Gervinho mai jucase la Hebei FC, în Superliga chineză, dar le-a mai reprezentat în caarieră şi pe Lille şi Arsenal.

Parma mizează pe Man şi Mihăilă!

La Parma, statisticile lui Gervinho sunt, în medie, sub celor reuşite de Man, în timp ce Mihăilă îi surclasează pe amândoi cu uşurinţă. În sezonul care tocmai s-a sfârşit, Gervinho a reuşit cinci goluri şi un assist în 27 de apariţii, o contribuţie decisivă la fiecare 338 de minute jucate.

De cealaltă parte, Mihăilă a marcat de patru ori şi a oferit două assisturi în 17 apariţii, o contribuţie decisivă la fiecare 137 de minute, în timp ce Man, două goluri şi un assist în 14 meciuri, reuşea una la fiecare 232 de minute.

Astfel, sezonul următor arată promiţător pentru cei doi ”tricolori”, iar o stagiune în divizia secundă ca titulari ar putea fi exact ce au nevoie jucătorii noştri.

VIDEO | Prezentarea lui Alex Creţu la FCSB

Articol postat de: Radu Secoşan

Afla mai multe despre: valentin mihăilădennis manparmaserie aserie bgervinhotrabzonspor 

viewscnt
Articole similare