Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parte grea de tablou pentru Simona Halep la Australian Open. Ashleigh Barty are traseu mai lejer spre finală

Parte grea de tablou pentru Simona Halep la Australian Open. Ashleigh Barty are traseu mai lejer spre finală

Sporturi

Comentarii

Ambele semifinale din turneul feminin de la Australian Open vor avea loc joi, 18 februarie. Finala la fete se va disputa sâmbătă, 20 februarie.

Simona Halep ar putea avea de înfruntat două jucătoare de top 10 pentru a ajunge în a 2-a ei finală din carieră la Australian Open. Favorită numărul 2, românca va juca cu Serena Williams, favorită 10, în sferturi, după care ar putea da peste Naomi Osaka, favorită 3, în semifinale. Este greu de crezut că japoneza va fi eliminată de Su Wei Hsieh, locul 71 WTA. Jucătoarea din Taipei a trecut totuşi de adversare precum Bianca Adreescu (8) sau Marketa Vondrousova (19) pentru a ajunge în această fază a compeţiei.

Pe cealaltă parte de tablou, favorita numărul 1 a turneului, Ashleigh Barty, are o misiune mult mai uşoară la prima vedere. Dacă va trece de Karolina Muchova (25), australianca va juca cu o altă americancă după ce a eliminat-o pe Shelby Rogers (57) în turul 4. Jennifer Brady (22) sau Jessica Pegula (61) ar putea fi adversara favoritei gazdă din semifinale dacă aceasta trece de Muchova. Pegula le-a eliminat pe Elina Svitolina (5) şi Viktoria Azarenka (12) până să ajungă în sferturi.

Ambele semifinale din turneul feminin vor avea loc joi, 18 februarie. Finala la fete se va disputa sâmbătă, 20 februarie.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare