Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parteneriat important reuşit de Viitorul Constanţa. Hagi caută talente în toată ţara! Oltenia, a doua oprire: ”Aici sunt argentinienii fotbalului românesc”

Parteneriat important reuşit de Viitorul Constanţa. Hagi caută talente în toată ţara! Oltenia, a doua oprire: ”Aici sunt argentinienii fotbalului românesc”

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a impresionat în ultimii ani în fotbalul românesc prin jucătorii pe care i-a produs.

Dar, formaţia patronată de Gheorghe Hagi nu se opreşte aici. Urmează o acţiune de amploare desfăşurată de clubul constănţean pentru descoperirea tinerelor talente din fotbalul românesc. În total, 8 parteneriate în diverse regiuni ale ţării.

Primul a fost cel cu Academia lui Sorin Ghionea şi Petre Marin, în Bucureşti. Al doilea pas a fost Drobeta Turnu Severin, acolo unde Gică Popescu, preşedintele clubului Viitorul Constanţa s-a deplasat personal: ”Suntem bucuroşi pentru că am întâlnit un club bine aşezat, un club unde se fac lucrurile foarte bine cu copiii. Noi avem deja o colaborare mai veche privind transferul de jucători de la Severin, la clubul nostru. Întotdeauna lui Gică i-a plăcut această zonă pentru că ştie că în Oltenia sunt argentinienii fotbalului românesc, jucători cu caracter, cu spirit, lucru care din păcate fotbalistului român îi lipseşte. Dorim ca din această zonă să fie transferaţi cât mai mulţi jucători în perioada următoare. Înainte de a semna aceste partneriate mergem să vedem infrastructura, oamenii care muncesc la respectivul club” a declarat Gică Popescu.

Afla mai multe despre: viitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare