Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pas decisiv făcut de Bayern pentru transferul lui Harry Kane. Decizia luată de oficialii clubului bavarez

Pas decisiv făcut de Bayern pentru transferul lui Harry Kane. Decizia luată de oficialii clubului bavarez
Comentarii

Directorul executiv al clubului Bayern Munchen, Jan-Christian Dreesen, şi directorul tehnic, Marco Neppe, urmează să se deplaseze la Londra pentru a continua negocierile privind transferul atacantului Harry Kane, de la Tottenham, la campioana Germaniei, scrie DPA, care citează informaţii din presa sportivă britanică şi cea germană.

Astfel, potrivit Daily Mail, emisarii lui Bayern vor prezenta o a treia ofertă celor de la Spurs, una îmbunătăţită, de 87 milioane euro plus bonusuri.

Bayern a avansat oferte de 70, apoi 80 milioane euro, respinse însă de directorul general al lui Tottenham, Daniel Levy. Conform unor informaţii, proprietarul clubului englez, Joe Lewis, i-ar fi spus lui Levy să fie de acord cu transferul căpitanului Angliei, în vârstă de 30 de ani, dacă acesta nu va fi dispus să-şi prelungească contractul cu Spurs dincolo de 2024.

Spurs ar dori cel puţin 100 de milioane de euro pentru Kane.

Dreesen şi Neppe îşi propuseseră să se deplaseze mai de mult la Londra, însă nu au făcut-o, negocierile continuând pe alte canale.

Harry Kane este principala ţintă de transfer a lui Bayern, germanii încercând să găsească soluţii după plecarea lui Lewandowski la FC Barcelona în urmă cu un an.

Atacantul Harry Kane, căpitanul echipei de fotbal a Angliei, a refuzat să semneze un nou contract cu clubul Tottenham şi insistă pentru transferul său la Bayern Munchen.

Contractul lui Kane expiră în iunie 2024, iar acesta nu are intenţia de a-l prelungi.

Kane, 29 ani, joacă la Spurs din 2009, şi a marcat 280 de goluri în 435 de meciuri disputate în toate competiţiile. La naţionala Albionului, el are 84 selecţii şi 54 de goluri.

Afla mai multe despre: harry kanetottenham 

viewscnt
Articole similare