Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pas greşit? Se întâmplă, e fotbal!” Bogdan Andone iritat de situaţia de la FCSB: ”Suntem mereu pe drumuri. Nici nu mai ştiu unde dorm”

”Pas greşit? Se întâmplă, e fotbal!” Bogdan Andone iritat de situaţia de la FCSB: ”Suntem mereu pe drumuri. Nici nu mai ştiu unde dorm”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a II-a a Ligii I.

A fost un semieşec pentru formaţia lui Bogdan Andone, primul de la numirea fostului tehnician de la Olimpia Satu Mare la FCSB: ”N-am reuşit să marcăm şi s-a terminat 0-0. Nu am luat gol e drept, şi ăsta poate fi considerat un plus. Ei nu au făcut nimic special. Nu am reuşit să marcăm din ocaziile pe care le-am avut, nici Tănase, nici Cristea. Au fost ocazii foarte, foarte mari. Cred că am dominat copios, dar nu am reuşit să marcăm golul de trei puncte. Pas greşit? Se întâmplă, e fotbal! Indiferent unde jucăm noi suntem mereu pe drumuri. Nici nu mai ştim unde suntem, unde dorm. Băieţii şi-au dorit să câştige” a spus Andone, la finalul meciului.

El a explicat şi de i-a scos la pauză pe Bălaşa şi Dennis Man: ”Bălaşa nu are ritm de joc, iar Dennis a venit de la echipa naţională şi are o stare de oboseală evidentă. Asta e situaţia, noi încercâm să ducem lucrurile la capăt indiferent de context”

Cele două achiziţii recente, Salomao şi Moutinho nu sunt pregătiţi fizic să joace în acest moment. Salomao a intrat totuşi în minutul 71 şi a avut o evoluţie bună: ”Doi jucători care nu sunt nici la 50% şi Moutinho şi Salomao. L-am sacrificat pe Oaidă, dar a încercat, nu a făcut un joc rău. Salomao îl ştim ce poate. Este un jucător care ne va ajuta cu siguranţă când va fi pregătit fizic. Meciul a curs spre o singură poartă. Ei şi-au făcut treaba, mă refer la toţi jucătorii care au jucat astăzi pe poziţii improvizate.” a spus Bogdan Andone.

Pentru FCSB urmează meci în Europa League cu Alaşkert din Armenia. Tehnicianul de la FCSB mărturiseşte însă, vizibil iritat, că formaţia sa nu are timp de odihnă până la ora meciului din cupele Europene: ”O deplasare lungă, ajungem la noapte în Bucureşti...când se mai odihnesc băieţii ăştia. Nu este normal să avem puţină linişte şi nu e normal ca echipa asta să nu fie puţin protejată. Nu am înţeles această programare a meciului. Puteam juca aseară la 18:00 spre exemplu” a mai spus Bogdan Andone la finalul meciului cu Sepsi. 

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsb 

viewscnt
Articole similare