Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pasionaţii de jocuri pe calculator pot să dea lovitura! Premii de 50.000 de euro la Bucharest Gaming Week

Pasionaţii de jocuri pe calculator pot să dea lovitura! Premii de 50.000 de euro la Bucharest Gaming Week

Diverse

Comentarii

ESL (Electronic Sports League) aduce la Bucharest Gaming Week primul Counter-Strike: Global Offensive Invitational. În cadrul săptămânii dedicate industriei de gaming din România, evenimentul Bucharest Gaming Week Invitational by ESL pune la bătaie premii în valoare totală de 50.000 de euro.

Competiţia va avea loc în cadrul evenimentului central de la Romexpo în weekendul 8 - 9 decembrie, între orele 10:00 - 20:00. În finala de la Bucureşti vor ajunge 4 echipe: 2 echipe profesioniste care vor participa pe baza de invitaţie, a treia va fi câştigătoarea turneului ESL Southeast Europe Championship, iar cea de-a patra va fi echipa învingătoare din play-off-ul online. În cadrul play-off-ului online, vor fi 2 sesiuni de calificări pe data de 10 şi 17 noiembrie, deschise tuturor participanţilor din Europa. 

Jucătorii ajunşi în faza finală a competiţiei se vor duela pentru o sumă totală de 50.000 de euro. Premiile vor fi împărţite astfel: 25.000 € (locul 1), 12.500 € (locul 2), şi câte 6.250 € (locurile 3 şi 4).

În plus, în cadrul evenimentului central, va avea loc şi competiţia SEC (Southeast Europe Championship) de Counter Strike: Global Offensive. Din cele 8 echipe participante, 3 sunt din România şi au şansa de a ajunge în marea finală de la Bucureşti: Nexus Gaming, SinnerS Gaming si Knockout Gaming. Premiile totale ale acestor competiţii sunt în valoare de 17.000 euro.



Biletele  care asigură accesul pentru o singură zi sunt disponibile la preţul de 25 lei, iar abonamentele valabile pentru ambele zile pot fi procurate la preţul de 40 lei, până la data 15 noiembrie. Începând cu data de 16 noiembrie, preţul biletelor pentru o singură zi va fi de 35 lei, iar abonamentul va fi de 55 lei.

Afla mai multe despre: gammingjocurispectacolshowromexpo 

viewscnt
Articole similare