Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pasiunea din WRC e doar pe Orange Sport! Eveniment special la Academia Titi Aur, unde fiecare invitat a fost copilot la bordul unei maşini de raliu Skoda Fabia RS Rally2

Pasiunea din WRC e doar pe Orange Sport! Eveniment special la Academia Titi Aur, unde fiecare invitat a fost copilot la bordul unei maşini de raliu Skoda Fabia RS Rally2galerie foto

Special

Comentarii

Evenimentul Orange dedicat WRC a avut loc la Academia Titi Aur, joi, într-un cadru dedicat motorsportului şi care a îmbinat emoţia curselor de raliu cu serviciile de mare viteză Orange.

La Academia Titi Aur a fost prezent şi Antoine Drevon, Chief Marketing Officer Orange Romania. 

Printre invitaţi se află Mircea Meşter, Cătălin Oprişan, Andreea Popa (pilot comandant de avion), Andreea Balaban, Cosmin Tudoran, Vlad Petreanu, Dan Cadar (Zona IT), Darius Pană (Gadget.ro), Alexandru Stănescu (Mobilissimo.ro), Cristiana Oprea (pilot în ERC), Mihaela Dobranici (copilot raliuri) şi băieţii de la Coasta de Est.

Alături le-a fost Berti Panaiot, comentatorul cursei WRC, vocea Orange Sport care transmite emoţia curselor de raliu în casele a milioane de telespectatori.  

Galerie foto

Fiecare invitat a fost copilot la bordul unei maşini de raliu Skoda Fabia RS Rally2, stând în dreapta pilotului Alex Filip (campion naţional 2WD), pe pista de macadam de la Academia Titi Aur.  

Apoi, de la 20:00, a fost urmărită live, pe Orange Sport 1, prima probă specială din Raliul Estoniei din cadrul World Rally Championship, una spectaculoasă, cu cei mai buni piloţi din lume prezenţi la start.  

Experienţa organizată de Orange România îi ajută pe cei care o trăiesc să înţeleagă mai bine ce simte un pilot în Raliul Estoniei, etapă care face parte din World Rally Championship (WRC), difuzat în exclusivitate la Orange Sport alături de alte competiţii importante precum: European Rally Championship (ERC), NBA - baschet şi Turneul Celor Şase Naţiuni - rugby.  

În plus, tot pe Orange Sport, utilizatorii pot urmări emisiuni şi cele mai importante competiţii de fotbal (UEFA Champions League, campionatul naţional Superliga, dar şi Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga şi Ligue 1) şi handbal (EHF Champions League, European Cup feminin şi masculin), precum şi Campionatul Mondial de Formula 1.  

Orange este reţeaua #1 de fibră şi mobil, iar canalele Orange Sport sunt disponibile împreună cu pachetele Orange Love pentru TV şi Internet.  

Galerie foto

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wrcwrc orange sportacademia titi aurwrc estonia 

viewscnt
Articole similare