Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena găzduieşte primul concurs de patinaj artistic de la debutul pandemiei: competiţia internaţională "Bellu Memorial”

Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena găzduieşte primul concurs de patinaj artistic de la debutul pandemiei: competiţia internaţională "Bellu Memorial”

Sporturi

Comentarii

În perioada 23-27 februarie 2022, Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena găzduieşte prima ediţie a competiţiei internaţionale de patinaj artistic "Bellu Memorial”, organizată de Asociaţia Municipală de Patinaj Bucureşti. Evenimentul reprezintă primul concurs de patinaj artistic derulat la Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena de la debutul pandemiei.

Acţiunea aduce pe gheaţa patinoarului peste 200 de concurenţi din 22 de ţări: Austria, Bulgaria, Canada, Croaţia, Cipru, Estonia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Marea Britanie, Grecia, India, Irlanda, Israel, Italia, România, Kazahstan, Slovacia, Slovenia, Serbia, Spania şi Ucraina.

Evenimentul face parte din cadrul turneului European Criterium, fiind cea de-a patra competiţie din cele  cinci organizate în anul competiţional 2021-2022. Concursul de patinaj este adresat ambelor sexe de la următoarele categorii: Novici, Juniori şi Seniori. La sfârşit, toţi participanţii vor fi premiaţi cu medalii şi diplome.

Prima ediţie a competiţiei internaţionale de patinaj artistic "Bellu Memorial”, susţinută pe gheaţa Patinoarului Allianz-Tiriac Arena, beneficiază de jurizare la cel mai înalt nivel, echipa de juraţi fiind compusă din reprezentanţi ai patinajului artistic din multiple ţări.

 


Competiţia "Bellu Memorial” este organizată de Asociaţia Municipală de Patinaj Bucureşti, în parteneriat cu Federaţia Română de Patinaj, în conformitate cu regulile Uniunii Internaţionale a Patinajului (ISU).

Siguranţa şi sănătatea participanţilor sunt pe primul loc, iar toate activităţile sportive vor fi organizate în conformitate cu reglementările în vigoare adoptate de autorităţi privind măsurile de prevenţie COVID-19.
În acest sens, publicul va fi limitat la părinţii concurenţilor şi reprezentanţii cluburilor de patinaj artistic, în limita locurilor disponibile conform prevederilor în vigoare.

Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena este singurul patinoar din zona Bucureşti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaţionale şi în acord cu indicaţiile Federaţiei Internaţionale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor şi sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanţe.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-allianz-tiriac-arena/ sau pe pagina de facebook.

Afla mai multe despre: patinoar 

viewscnt
Articole similare