Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Ekeng ar fi împlinit azi 31 de ani. Fostul dinamovist a murit pe teren în urmă cu 5 ani după un stop cardiac

Patrick Ekeng ar fi împlinit azi 31 de ani. Fostul dinamovist a murit pe teren în urmă cu 5 ani după un stop cardiac

Fotbal

Comentarii

"Nu te vom uita niciodată, PATRICK EKENG!" este mesajul transmis de clubul Dinamo, pe Facebook.

Dinamo îl comemoreză azi pe camerunezul Patrick Ekeng, jucător care a decedat pe teren la vârsta de 26 de ani după un stop cardiac.

Ekeng ar fi împlinit azi 31 de ani. Jucătorul dinamovist a murit pe 6 mai 2016 în timpul partidei dintre Dinamo şi Viitorul. Acesta s-a prăbuşit pe jos la centrul terenului şi nu a mai putut fi salvat. Medicul de pe ambulanţa care l-a transportat pe camerunez la spital a fost condamnat definitiv la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, acesta fiind găsit vinovat pentru că nu a efectuat manevrele de resuscitare la timp.

"Ar fi împlinit 31 de ani... Trec anii peste noi, dar durerea rămâne în sufletele tuturor dinamoviştilor. PATRICK EKENG, purtătorul tricoului alb-roşu cu numărul 14, retras pentru totdeauna la Dinamo Bucureşti, ar fi împlinit astăzi 31 de ani. Născut pe 26 martie 1990, PATRICK CLAUDE EKENG EKENG, pe numele său complet, a debutat ca fotbalist profesionist la Canon Yaoundé în Camerun, şi-a început cariera în Europa la clubul francez Le Mans şi a mai jucat pentru Rodez (Franţa), Lausanne (Elveţia), Cordoba (Spania) şi Dinamo Bucureşti. Introdus în teren în minutul 63 al meciului de campionat cu Viitorul, din 6 mai 2016, PATRICK EKENG s-a prăbuşit pe gazon câteva minute mai târziu şi a plecat într-o lume mai bună cu Hîldan, Dumitrache, fraţii Ion şi Lică Nunweiller, Custov, Klein, "Titi" Frăţilă, Nelu Stănescu şi alţi mari fotbalişti care au scris istoria clubului Dinamo Bucureşti. Nu te vom uita niciodată, PATRICK EKENG!", este mesajul transmis de clubul Dinamo, pe Facebook.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare