Experiențe împreună.
You are here:

Patrick McEnroe a fost testat pozitiv cu coronavirus.Care e starea de sănătate a fostului tenismen | VIDEO

Patrick McEnroe a fost testat pozitiv cu coronavirus.Care e starea de sănătate a fostului tenismen | VIDEO

Tenis

Comentarii

Fostul tenismen Patrick McEnroe, în prezent analist la postul ESPN, a anunţat că a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar acum se simte bine, el menţionând că a avut doar simptome uşoare.

“În urmă cu 10-11 zile am avut simptome uşoare. Am primit  rezultatul testului în această dimineaţă şi este pozitiv. Aceasta este vestea proastă. Vestea bună este că mă simt bine, simptomele au trecut. Mă simt la capacitate maximă. Suntem în carantină totală de peste două săptămâni. Încurajez pe toată lumea să procedeze la fel. Să învingem asta”, a spus într-un filmuleţ postat pe social media fostul sportiv, menţionând că el este un exemplu de om care a putut lupta şi trece peste boală.

 

McEnroe, în vârstă de 53 de ani, locuieşte în New York. El a ajuns până pe locul 28 ATP (1995) şi în 1998 s-a retras din activitatea de sportiv. Ulterior, a devenit căpitanul echipei SUA de Cupa Davis. În prezent, Patrick McEnroe este analist la ESPN, unde deseori comentează alături de fratele său, John. El a comentat şi alături de Darren Cahill.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe