Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Mouratoglou îşi recunoaşte vina după suspendarea Simonei Halep: ”Practic eu i l-am adus. Mă simt responsabil”

Patrick Mouratoglou îşi recunoaşte vina după suspendarea Simonei Halep: ”Practic eu i l-am adus. Mă simt responsabil”

Tenis

Comentarii

Patrick Mouratoglou a vorbit despre suspendarea Simonei Halep.

Reacţia lui Patrick Mouratoglou

ITIA, Agenţia Internaţională a Integrităţii a Tenisului a anunţat suspendarea Simonei Halep timp de patru ani, la mijlocul lunii septembrie.

Sportiva din Constanţa a anunţat că va depune recurs la TAS. Americanii susţin că Halep a atacat în mod oficial decizia tribunalului Sport Resolutions.

Patrick Mouratoglou, cel care a pregătit-o pe Halep în ultima perioadă în care a fost în circuit, îşi face ”mea culpa” pentru ce i s-a întâmplat Simonei.

”Sunt încrezător în ce priveşte apelul Simonei la TAS, pentru că este un tribunal independent. Am putut determina de unde vine contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen şi i-am adus acest colagen de la o companie. Produsul s-a întâmplat să fie contaminat. Nu era niciun mod prin care să fi putut şti asta. Dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că e echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen.

Am făcut toate testele posibile ca să putem determina că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va admite faptul că Simona nu s-a dopat niciodată. Simona e o victimă şi trebuie să se întoarcă înapoi pe teren şi să concureze cât de repede posibil.

Reputaţia ta are de suferit, afectată de faptul că numele tău e asociat cu dopingul, chiar dacă tu nu te-ai dopat. Activitatea ta este oprită pe o perioadă care poate fi foarte lungă şi îţi poate afecta întreaga carieră. Şi-ţi afectează reputaţia dintr-un motiv care nu-i corect, pentru că tu nu ai făcut nimic rău.

Aşa că asta mi-a deschis ochii, înţeleg că i se poate întâmpla oricui, aşa că trebuie să fii 100 la 100 sigur în ce priveşte companiile pe care le alegi (n.r.- pentru furnizarea produselor), ca asta să nu se întâmple”, a transmis Patrick Mouratoglou, prin intermediul unui clip video postat pe reţelele sociale.

 

Afla mai multe despre: simona halepsuspendarepatrick mouratoglou 

viewscnt
Articole similare