Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Mouratouglu, arătat cu degetul în cazul de dopaj al Simonei Halep! Semnul de întrebare ridicat: "Aşa s-a apărat. Mai devreme sau mai târziu vom afla!"

Patrick Mouratouglu, arătat cu degetul în cazul de dopaj al Simonei Halep! Semnul de întrebare ridicat: "Aşa s-a apărat. Mai devreme sau mai târziu vom afla!"

Simona Halep

Comentarii

Povestea cazului de dopaj al Simonei Halep (32 de ani) e departe de final, chiar şi după ce sportiva şi-a aflat pedeapsa, una dură: 4 ani de suspendare pentru un test pozitiv la roxadustat, efectuat la US Open 2022!

Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a suspendat-o patru ani pe Simona Halep după ce, împreună cu tribunalul Sports Resolutions, a studiat cazul de dopaj. Presa din Polonia n-a uitat cuvintele rostite de Simona Halep imediat după testul doping picat şi a ridicat un mare semn de întrebare.

Presa din Polonia, despre Patrick Mouratoglou şi cazul Simonei Halep: "Mai devreme sau mai târziu vom afla!"

Polonezii îl arată cu degetul pe Patrick Mouratouglu, despre care susţin că, în faţa ITIA, s-a apărat spunând că i-a recomandat Simonei Halep suplimentul Keto MCT după ce a auzit că este utilizat de mai mulţi atleţi importanţi, dar despre care românca a susţinut că i-a fost livrat contaminat cu roxadustat.

Presa din Polonia nu înţelege cum echipa Simonei Halep a putut să-i recomande "cel mai ieftin supliment de pe piaţă" unui fost lider mondial, ţinând cont că recomandarea a venit de la Patrick Mouratouglu, omul care deţine una dintre cele mai scumpe academii de tenis din lume.

"Echipa lui Patrick Mouratouglu i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit că este un remediu bun folosit des de atleţi importanţi. Exact aşa s-a apărat în faţa ITIA. Ştia de Keto MCT doar din auzite, dar se pare că omul care deţine compania este prietenul său.

Cea mai scumpă academie din lume şi fostul lider mondial au folosit un supliment care costă un dolar, cel mai ieftin de pe piaţă. Halep a jucat totul pe cartea încrederii şi a crezut orbeşte în echipa sa. Mai devreme sau mai târziu vom afla exact ce s-a întâmplat şi, folosind cuvintele Simonei Halep, cine a trădat-o", scrie presa poloneză.

Simona Halep a dat în judecată compania de suplimente Quantum Nutrtion, după ce a acuzat-o că i-a livrat Keto MCT contaminat cu roxadustat. Procesul este unul în care sportiva din Constanţa cere daune de 10 milioane de dolari. Compania de suplimente Quantum Nutrition a intrat în faliment la puţin timp după ce Simona Halep şi-a aflat pedeapsa.

Şeful companiei Quantum Nutrition se apăra: "Simona Halep nu e singura care a folosit suplimentul în acea zi, la US Open"

John Koveos, unul dintre fraţii care deţine compania Quantum Nutrition, a vorbit cu presa din Canada şi a dezvăluit că are încredere sută la sută în produsele pe care le comercializează, de asemenea că Simona Halep nu a fost singura sportivă care a consumat Keto MCT în acea zi la US Open, însă niciun alt sportiv nu a avut probleme legate de dopaj.

"Simona Halep nu a fost singura sportivă care a consumat suplimentul la US Open în ziua aceea", a spus John Koveos, citat de theglobeandmail.com.

Afla mai multe despre: simona halep dopajsimona halep patrick mouratouglusimona halep keto mctsimona halep quantum nutrition 

viewscnt
Articole similare