Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Petre, întrebat dacă a fost faultat în careu de Mureşan: ”Am simţit că m-a atins, dar trebuie să văd reluarea!” :)

Patrick Petre, întrebat dacă a fost faultat în careu de Mureşan: ”Am simţit că m-a atins, dar trebuie să văd reluarea!” :)

Superliga

Comentarii

Patrick Petre n-a fost convingător când a fost întrebat despre faza petrecută în minutul 77 al meciului cu CFR Cluj, când Iaşi a cerut un penalty pentru un presupus fault al lui Andrei Mureşan.

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 la Iaşi, cu un gol marcat de Ţucudean în prelungiri şi cu om eliminat încă din minutul 18, când Culio a luat cartonaş roşu. Rezultatul final ar fi putut fi însă altul. În minutul 77, Andrei Mureşan l-a atins în careu pe Patrick Petre şi cei de la Iaşi au cerut penalty, dar arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să curgă.

Întrebat la final despre acea fază, Patrick Petre spune că a simţit faultul, dar are nevoie şi de o reluare pentru a se convinge dacă a fost sau nu penalty: ”Eu am simţit că m-a atins, o să ajung şi eu în vestiar să văd reluarea. După părerea mea, cred că a fost penalty, chiar dacă a atins şi mingea puţin. Trebuie să ajung la vestiar să văd reluarea. Şi ei au luat cartonaş roşu şi poate de aceea nu ne-a dat”, a comentat Patrick Petre pentru Telekom Sport.

Faza din minutul 77:

 

Afla mai multe despre: patrick petre 

viewscnt
Articole similare