Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Petre recunoaşte forma slabă a echipei sale: ”Nu găsim nicio explicaţie!”

Patrick Petre recunoaşte forma slabă a echipei sale: ”Nu găsim nicio explicaţie!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Patrick Petre s-a arătat dezamăgit de evoluţia formaţiei sale în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Fost jucător al actualei echipe a lui Eugen Neagoe, Petre nu îşi explică nici reacţia fanilor locali, care l-au fluierat vehement în momentul în care a intrat pe teren.

”Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu găsim nicio explicaţie!” a declarat Patrick la finalul partidei, la microfonul Telekom Sport.

”Trebuie să revedem meciul, să analizăm toate greşelile pe care le-am făcut, pentru că trebuie să câştigăm următorul meci, neapărat! Nu trebuie să se mai repete ce s-a întmplat astăzi sau la meciul cu FCSB” a mai adăugat fostul junior de la Dinamo Bucureşti.

Patrick nu şi-a găsit cuvintele pentru a explica atitudinea publicului local, public care l-a fluierat vehement sâmbătă în confruntarea Sepsi - Poli Iaşi 3-0: ”Eu m-am simţit bine, la Sfântu Gheorghe e o atmosferă frumoasă. Am văzut că m-au huiduit toţi, dar nu ştiu de ce. Eu aici, de fiecare dată când am intrat am dat totul” a mărturist mijlocaşul ieşenilor.

25 de meciuri a evoluat Petre pentru Sepsi OSK în sezonul trecut şi a marcat un singur gol. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a ajuns în această vară la Poli Iaşi, chiar de la Sfântu Gheorghe.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Golurile au fost marcate de Viera ’29, Velev ’56 şi Hamed ’78.

Afla mai multe despre: patrick petrepoli iaşi 

viewscnt
Articole similare