Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Vieira şi-a găsit deja echipă după ce a fost dat afară de la Nice. Vezi pe cine va antrena legenda lui Arsenal

Patrick Vieira şi-a găsit deja echipă după ce a fost dat afară de la Nice. Vezi pe cine va antrena legenda lui Arsenal

Fotbal

Comentarii

Patrick Vieira a fost dat afară de la Nice, iar acum francezul are deja o ofertă.

Patrick Vieira o poate antrena pe Toronto

Patrick Vieira (44 de ani) a fost dat afară recent de la Nice. Fosta legendă a lui Arsenal are deja oferte de la echipe pe care le poate antrena din luna ianuarie. În acest moment cea mai concretă propunere vine din partea echipei Toronto FC. 

Echipa care evoluează în MLS este interesată de serviciile antrenorului francez. Vieira a mai antrenat în MLS la începutul carierei de principal. Patrick a fost managerul lui New York City cu care a avut un procentaj al victoriilor de la 44%, în cei doi ani petrecuţi acolo. 

Legenda lui Arsenal a părăsit gruparea din America pentru a se întoarce în Europa la Nice. Cu echipa din Franţa acesta a avut rezultate bune, în primele două sezoane, dar a terminat perioada la Nice după 5 partide pierdute la rând şi a fost dat afară.

Vieira are un posibil contracandidat pentru postul de manager al celor de la Toronto. Este vorba despre Lurent Blanc (55 de ani), care nu a mai antrenat de 4 ani, după ce s-a despărţit de PSG.

Patrick Vieira mai are şi o ofertă probabilă din partea lui Nantes, care s-a despărşit de antrenorul Christian Gourcuff.

Afla mai multe despre: patrick vieira arsenal nice torornto blanc nantes 

viewscnt
Articole similare