Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patron din Liga 1 persecutat? Duckadam: ”Este clar că nu este o persoană iubită în fotbal”. EXCLUSIV

Patron din Liga 1 persecutat? Duckadam: ”Este clar că nu este o persoană iubită în fotbal”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Helmuth Duckadam este de părere că un patron din Liga 1 are de suferit din cauza imaginii pe care o are în fotbalul românesc.

Un patron din Liga 1 a primit recent o sancţiune foarte dură şi Helmuth Duckadam este de părere că acesta este rezultatul felului în care omul de afaceri este văzut în fotbalul românesc.

Helmuth Duckadam crede că există în Liga 1 un patron persecutat din cauza imaginii sale

Adrian Mititelu jr. a primit o pedeapsă foarte dură după derby-ul cu Rapid, meci încheiat 0-0.

Patronul lui FC U Craiova a fost interzis timp de un an pe stadioane, printr-o decizie a Jandarmeriei, după ce a fost acuzat că a aruncat o sticlă în teren.

Indiciile care au dus la această pedeapsă nu sunt foarte clare. Cu toate acestea, Adrian Mititelu jr. a fost considerat vinovat.

Helmuth Duckadam consideră că pedeapsa primită de fiul lui Adrian Mititelu este foarte dură şi poate fi cauzată de imaginea familiei sale în fotbalul românesc:

”Nu mi se pare o decizie corectă ca patronul celor de la FC U Craiova să fie suspendat un an. Eu sunt convins că nu el a făcut acel gest. Chiar dacă este o persoană mai colerică, chiar dacă se aprinde repede, nu cred că Mititelu a făcut acest gest.

E clar că el nefiind o persoană iubită în fotbal i se întâmplă astfel de lucruri. Suspendarea aceasta de un an mi se pare una total injustă”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

De-a lungul anilor, Adrian Mititelu, tatăl lui Adrian Mititelu jr, s-a războit cu FRF, LPF, dar şi cu autorităţile locale din Craiova. Ca reacţie, Universitatea Craiova, echipa pe care o deţinea, a fost dezafiliată.

Ce s-a întâmplat la Rapid - FC U Craiova 0-0

Incidentul în urma căruia Adrian Mititelu jr a fost interzis timp de un an pe stadioane s-a petrecut în minutul 73 al meciului, în momentul în care Crepulja se pregătea să execute o lovitură liberă.

În acel moment, o sticlă aruncată dinspre zona care se aflau oficialii Craiovei a ajuns în teren. Imediat, Cristi Săpunaru a avut o reacţie foarte dură şi l-a înjurat pe Adrian Mititelu jr, cel care coborâse să aplaneze conflictul.

La final, Adrian Mititelu a recunoscut că acea sticlă a fost aruncată din zona în care el se afla, dar a lăsat de înţeles că nu el ar fi autorul:

”S-a aruncat într-adevăr o sticlă din zona noastră, dar nu s-a aruncat în cei de la Rapid, s-a aruncat din frustrare, probabil, către arbitri, dar nu am avut nicio problemă cu cei de la Rapid, în nicio secundă. Nu s-a pus problema să creeăm un conflict cu cei de la Rapid”, a spus Adrian Mititelu imediat după meci.

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare