Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul Astrei a avut războiul său: "Era penibil să ne bată Dinamo când acei derbedei au venit la mine la stadion să mă înjure"

Patronul Astrei a avut războiul său: "Era penibil să ne bată Dinamo când acei derbedei au venit la mine la stadion să mă înjure"

Astra Giurgiu

Comentarii

Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu, în etapa a XXVI-a a Ligii I. De la instaurarea sistemului de play-off-play-out, în 2015, este pentru prima oară când Dinamo ratează calificarea în lupta pentru titlu.

"Dinamo era atât de sigură că se califică în play-off pentru că juca împotriva Astrei. Am vrut să arătăm că nu avem niciun fel de obligaţii faţă de nimeni. Acum câţiva ani am făcut la fel cu Târgu Mureş, iar cei de la FCSB n-au avut bunul simţi să ne mulţumească. De fiecare dată vom juca meciurile pe teren.

Acei derbedei de spectatori care m-au înjurat de la începutul meciului au sfârşit prin a-şi înjura propriul patron. Nu aşa se face. Nu ei sunt adevăraţii spectatori ai lui Dinamo. Îmi pare rău de ei. Când eram mic eram dinamovist, dar să vii la mine pe stadion şi să mă înjuri în toate felurile, ar fi fost penibil să luăm bătaie. D-asta am încercat să-i determin pe jucători să câştige. Le-am dat şi prime" - a spus Ioan Niculae.

Afla mai multe despre: dinamoioan niculaespectatoriliga 1 

viewscnt
Articole similare