Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul celor de la FC Botoşani s-a dezlănţuit la finalul meciului cu Dinamo: "Cine poate să-l ia pe arbitrul ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VARul, numai să îl bage"

Patronul celor de la FC Botoşani s-a dezlănţuit la finalul meciului cu Dinamo: "Cine poate să-l ia pe arbitrul ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VARul, numai să îl bage"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a făcut o criză de nervi după ce a văzut prestaţia lui George Rădulescu la partida care a avut loc pe Arena Naţională.

Finanţatorul moldovenilor l-a mitraliat pe central într-o intervenţie la GSP Live. 

„S-au văzut trei lovituri de la 11 metri. Au fost patru faze controversate numai la poarta adversă, în defavoarea echipei noastre. Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Mihai Roman a avut două faze în careu, clar că l-a faultat. Ce să-i fac lui Rădulescu acum? Cine poate să-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Să-l trezească măcar. Nimeni nu-l sancţionează. Iar noi ne uităm ca proştii. Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage. Dacă nu introducem VAR-ul, murdărim fotbalul" a tunat Iftime. 

FC Botoşani a ajuns pe loc de play-off după remiza cu roş-albii, dar este la egalitate de puncte cu ocupanta locului 7, Astra. 

Jucătorii mei spun acum «Ne fură!». M-am uitat cu nişte oameni din Italia la meci, iar ei nu înţelegeau cum se fură la noi. N-am câştigat, iar acum bărbaţii îşi bat nevestele poate acasă. Ce dacă-i prietenul lui Diaconu? Cine-i ăsta? E vai de mama lui! Despre Rădulescu pot să spun doar ca e vorba despre incompetenţă, nu altceva. Cred că în România fotbalul e curat. Ce dacă-i prietenul lui Deaconu? Cine-i ăsta? E vai de mama lui! În România, dacă eşti inteligent, trăieşti prost. Aici trebuie să fii nesimţit şi indolent”, a încheiat omul cu banii de la Botoşani. 

Afla mai multe despre: iftimegeorge radulescudinamofc botoşani 

viewscnt
Articole similare