Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Liga 1 cu o avere impresionantă. Este aproape la fel de bogat ca Gigi Becali: ”Ştiu ce zic, nu vorbesc prostii”

Patronul din Liga 1 cu o avere impresionantă. Este aproape la fel de bogat ca Gigi Becali: ”Ştiu ce zic, nu vorbesc prostii”galerie foto

Superliga

Comentarii

Un patron din Liga 1 are aproape la fel de mulţi bani ca Gigi Becali, susţine Dumitru Dragomir.

În ultimii ani, oamenii de afaceri au ocolit tot mai mult fotbalul românesc. Dacă în urmă cu 10 ani aveam patroni cu averi impresionante, precum George Copos, Adrian Porumboiu, Cristi Borcea, Nicolae Badea, Vasile Turcu sau Arpad Paszkany, acum ei sunt o raritate în Liga 1.

În acest moment, doar Gigi Becali, Mihai Rotaru, Neluţu Varga, Gică Hagi şi Adrian Mititelu continuă să investească sume consistente în fotbal din Liga 1. Dintre ei, Dumitru Dragomir susţine că Mihai Rotaru este printre cei mai bogaţi, cu o avere care se apropie de cea deţinută de Gigi Becali.

Mihai Rotaru, patronul din Liga 1 cu o avere aproape la fel de mare ca Gigi Becali

Dumitru Dragomir, un bun cunoscător al situaţiei din fotbalul românesc, dar şi al mediului de afaceri, susţine că Universitatea Craiova este controlată de un om de afaceri cu o avere impresionantă.

Fostul preşedinte al LPF spune că, din informaţiile pe care le deţine, Mihai Rotaru este aproape la fel de bogat ca Gigi Becali. Publicaţiile de specialitate susţin că patronul FCSB ar avea o avere estimată la 350-400 de milioane de euro, dar Dragomir este convins că Becali este de două-trei ori mai bogat.

”Are foarte mulţi bani şi ăsta, Mihai Rotaru, de la Universitatea Craiova. Se apropie, din punct de vedere al finanţelor, chiar de Gigi Becali. A făcut ceva extrordinar la Craiova acolo [...] Ştiu ce zic, nu vorbesc prostii. Rotaru stă şi el foarte bine financiar”, a spus Dumitru Dragomir pentru Pro TV.

În aceste momente nu sunt prea multe informaţii despre adevărata dimensiune a averii pe care o deţine Mihai Rotaru, care este un afacerist mult mai discret decât Gigi Becali. Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova şi-a construit averea prin investiţii serioase în energie, imobiliare şi agricultură.

Mihai Rotaru este patron la Universitatea din vara lui 2013, când oraşul Craiova a primit un loc direct în Liga 2, ca reacţie a dezafiliere a lui FC U Craiova. Încă de atunci, Rotaru şi-a propus să transforme clubul într-unul dintre cele mai importante din România.

În prezent, Universitatea Craiova este una dintre echipele care se bat constant pentru trofee şi unul dintre cele mai stabile cluburi din punct de vedere financiar.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare