Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul FCSB a fost chemat de urgenţă de şefii MApN: "Trebuie să vină în Ghencea!"

Patronul FCSB a fost chemat de urgenţă de şefii MApN: "Trebuie să vină în Ghencea!"

FCSB

Comentarii

Reprezentanţii CSA Steaua au anunţat când începe demolarea stadionului Ghencea şi că-l aşteaptă de urgenţă pe Gigi Becali pentru recuperarea tabelei şi a instalaţiei de nocturnă

Chiar dacă FCSB nu mai joacă acolo de trei ani, bunurile lui Gigi Becali sunt încă acolo, iar patronul vicecampioanei este aşteptat de urgenţă pentru recuperarea acestora. 

"Bunurile de la tribuna oficială i-au fost deja returnate lui Gigi Becali. Acum mai trebuie să-şi recupereze tabela şi instalaţia de nocturnă. Sperăm să se întâmple cât mai rapid pentru că trebuie să înceapă lucrările de demolare a stadionului. Trebuie să grăbească procesul de recuperare a bunurilor", a spus comandatul Clubului Sportiv, Cristian Petrea.

"Cei de la Compania Naţională de Investiţii ne-au comunicat că în data de 3 mai se vor deschide ofertele pentru demolare, care vor fi analizate până în jurul datei de 31 mai. În situaţia în care nu vor exista contestaţii, la data de 1 iunie vom semna contractul de demolare. Procesul de demolare în sine va dura aproximativ 4 luni. De la 1 octombrie se doreşte demararea lucrărilor la noul stadion, cu prepararea fundaţiei arenei, iar dacă timpul va permite, inclusiv turnarea ei. Dacă nu vor apărea complicaţii, din martie 2019 va începe construcţia propriu-zisă. Tot cei de la CNI ne-au asigurat că acest stadion va fi finalizat în termen, până în martie 2020", a mai spus Petrea.

Afla mai multe despre: steauafcsbgigi becalighenceacristi petreacni 

viewscnt
Articole similare