Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul FCSB l-a sunat pe Ioan Niculae pentru a negocia încă un transfer de la Astra: ”Vom vedea ce va fi”

Patronul FCSB l-a sunat pe Ioan Niculae pentru a negocia încă un transfer de la Astra: ”Vom vedea ce va fi”

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB este în căutarea unui portar cu experienţă, după ce şi-a dat acordul ca Florin Niţă să plece la Sparta Praga, în schimbul a două milioane de euro. Acum, se poartă negocieri pentru Plamen Iliev, portar la Astra.

Patronul FCSB a fost atras de propunperea făcută de Sparta Praga pentru Florin Niţă, două milioane de euro. Gigi Becali şi-a dat acordul, dar FCSB rămâne descoperită pe postul de portar. Mai întâi, patronul FCSB a încercat apele la CFR Cluj, dar Iuliu Mureşan a transmis că Arlauskis nu e transferabil.

Acum, Gigi Becali l-a sunat pe Ioan Niculae pentru a negocia transferul lui Plamen Iliev. Omul de afaceri din Pipera a conformat: "Da, am sunat să întreb de Iliev. Vom vedea ce va fi. Mai întâi să plece Niţă", a spus Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Dani Coman, preşedintele Astrei, n-a fost însă informat despre aceste discuţii şi spune că Iliev este netransferabil: ”Este unul dintre cei mai buni portari din România şi din punctul meu de vedere este netrasferabil. Sunt sigur că dacă va rămâne la Astra în vară va exista o ofertă foarte bună pentru el şi va pleca în străinătate. Nu ştiu dacă cineva a vorbit cu domnul Niculae despre plecarea lui Iliev pentru că imediat mă suna să mă informeze. Tot ce pot să spun acum este că Iliev nu este transferabil”, a spus Dani Coman pentru Gazeta Sporturilor.

Plamen Iliev are 26 de ani şi joacă la Astra din februarie 2017, când a venit de la FC Botoşani. În trecut a mai evoluat pentru Vidima-Rakovski şi Levski Sofia. Pe transfermarkt.com este cotat la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliioan niculaeplamen ilievflorin nita 

viewscnt
Articole similare