Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul FCSB, mesaj dur pentru MM Stoica: "Mi-e ruşine de tine!". A găsit rezolvarea: "Să-l lase, că e scandalagiu şi drogat"

Patronul FCSB, mesaj dur pentru MM Stoica: "Mi-e ruşine de tine!". A găsit rezolvarea: "Să-l lase, că e scandalagiu şi drogat"

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a oferit o nouă reacţie după scandalul provocat de Mihai Stoica în club.

"MM Stoica nu e scandalagiu, doar ginerele lui. Dar eu i-am spus lui MM: 'dacă le spui fotbaliştilor că nu e normal să te duci în club, tu cum te duci?' Ginerele lui e cam scandalagiu, se cam îmbată.

I-am spus să-i spună ginerelui lui şi fetei: 'Voi vreţi familie sau vreţi să vă duceţi la curvăsăreală?' Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii şi drogangii. Un om care e cuminte nu se duce acolo.

Nu vreau să-l amendez pe MM pentru că e încă afectat fizic şi mental după eliberare. I-am zis: 'MM, mi-e ruşine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?' I-am spus să-i spună fetei să-l lase pe ăsta că e scandalagiu şi drogat.

Cei care merg în cluburile de noapte au înţelegeri cu miliţia că se droghează 70% din ei. Dacă nu te droghezi, nu poţi să stai în muzica aia", a spus Gigi Becali la Antena 3.

MM Stoica recunoaşte scandalul din club: ”Mi-am ieşit din minţi şi am exagerat”

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmihai stoicascandal 

viewscnt
Articole similare