Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Patronul l-a dat AFARĂ pe Edi Iordănescu". BOMBA dezvăluită în ultimele ore: ce s-a întâmplat cu antrenorul!

"Patronul l-a dat AFARĂ pe Edi Iordănescu". BOMBA dezvăluită în ultimele ore: ce s-a întâmplat cu antrenorul!

Superliga

Comentarii

O informaţie incredibilă şi demnă de metodele lui Gigi Becali la FCSB a fost dezvăluită de mijlocaşul lui CFR Cluj, Damjan Djokovic, în presa din Olanda. Fotbalistul susţine că Edward Iordănescu a fost dat afară de patronul lui CFR Cluj, după ce nu a ascultat ordinele acestuia şi după ce a pierdut meciul tur cu Malmo din preliminariile Champions League.

Unul dintre cele mai ciudate cazuri din fotbalul românesc a avut loc în urmă cu un an şi jumătate. Pe 24 iulie 2018, CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de campioana Suediei, Malmo FF, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Ligii 1 a încheiat meciul fără a trage vreun şut pe poartă. După acel meci, actualul antrenor al lui Gaz Metan, Edward Iordănescu, a plătit cu postul, dar multe semne de întrebare au rămas.

Edward Iordănescu a fost dat afară de la CFR Cluj după ce a ignorat directiva patronului în meciul cu Malmo

Edward Iordănescu a fost demis oficial după doar trei meciuri oficiale la CFR Cluj şi la 43 de zile de prezentarea oficială. Momentul fatal a avut loc în partida din preliminariile Ligii Campionilor, când patronul i-a cerut să-l înlocuiască pe Giedrius Arlauskis, care a gafat la singurul gol al partidei, în minutul 45. VIDEO cu gafa făcută de Arlauskis în partida tur cu Malmo.

La un an şi jumătate distanţă, actualul fotbalist al lui CFR Cluj, Damjan Djokovic, a povestit ce s-a întâmplat: „În prima repriză, am primit un gol. Patronul l-a sunat pe team manager <<Portarul (n.r. – Giedrius Arlauskis) trebuie schimbat>>. Antrenorul a refuzat”, a susţinut croatul, care a a dezvăluit şi răspunsul venit prin telefon “<<Bine. Atunci vei fi dat afară după a doua repriză>>. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut şi a trebuit să plece”, a adăugat Damjan Djokovic pentru ad.nl.

Doar trei meciuri a rezistat fiul lui Anghel Iordănescu la campioana României. A câştigat Supercupa împotriva Craiovei, 1-0, a remizat în prima etapă a Ligii 1, 1-1, cu FC Botoşani şi a pierdut, 0-1, în turul II al Ligii Campionilor cu Malmo. Acesta este palmaresul lui Iordănescu, în care oficialii CFR-ului îşi puneau mare încredere că poate duce mai departe proiectul început de Dan Petrescu în urmă cu un sezon.

CFR a făcut precizări după despărţirea de Edi Iordănescu: "Jucătorii noştri nu au demis antrenori şi nu o vor face"

Ce spunea conducerea lui CFR Cluj despre Edi Iordănescu

"Este un antrenor exact la varsta la care poate face si va face performanta inalta. Mie mi-a placut din prima cand am discutat, a venit cu intreg programul echipei. Tot clubul are mare incredere in el, am semnat azi un contract pe 3 ani si sa fim pentru a cincea oara campioni dupa acest campionat", a declarat preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, pe 13 iunie, la prezentarea oficială.

Tot atunci, directorul sportiv de la CFR, Bogdan Mara, şi-a exprimat încrederea totală în antrenorul de 40 de ani. La momentul respectiv, Mara a recunoscut că Iordănescu a fost singura ţintă serioasă şi că nu au purtat negocieri avansate cu un nici alt antrenor. "Edi Iordanescu este singurul antrenor cu care clubul nostru a negociat concret oferta de a veni la CFR Cluj. Deci nu am intrat in negocieri avansate cu niciun alt antrenor", a declarat Mara.

Edi e departe de "record". Marius Lăcătuş, antrenor 7 ore la Craiova!

Recordul pentru cel mai scurt mandat de antrenor în Liga 1 e deţinut de Marius Lăcătuş, care în 2004 rezista doar câteva ore ca tehnician al "Ştiinţei". Venit să îl înlocuiască pe Nicolo Napoli, Lăcătuş se înţelegea cu noul preşedinte al clubului, Pavel Badea, şi semna un contract pe două sezoane. La ieşirea din sediul clubului, Lăcătuş, o legendă a Stelei, era primit cu mare ostilitate de un grup de fani ai Craiovei. Înjurat şi scuipat de aceştia, Lăcătuş s-a răzgândit peste noapte, iar cele două părţi au rupt înţelegerea semnată.

De notorietate sunt şi cazurile Giuseppe Materazzi şi Esteban Vigo. Primul a rezistat doar trei zile la FC Braşov, în 2010, fiind demis de patronul "Stegarilor" Ioan Neculaie fără prea multe explicaţii. În cazul lui Vigo, acesta a fost adus la Dinamo de Giovani Becali, însă a plecat înainte să apuce să conducă echipa în vreun meci oficial. Şi atunci s-a spus că a fost vorba de o luptă internă în cadrul clubului Dinamo, în timp ce Vigo a susţinut că şi-a dat demisia deoarece "nu a fost lăsat să muncească".

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuedward iordanescuedi iordanescu cfr clujcfr clujedi iordanescu gaz metangaz metan 

viewscnt
Articole similare