Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul Legiei Varşovia, despre Gică Hagi: ”Am auzit multe lucruri bune despre el!” Motivul pentru care nu-i oferă un contract

Patronul Legiei Varşovia, despre Gică Hagi: ”Am auzit multe lucruri bune despre el!” Motivul pentru care nu-i oferă un contract

Superliga

Comentarii

Dariusz Mioduski, patronul Legiei Varşovia, susţine că Gică Hagi nu mai reprezintă o opţiune pentru campioana Poloniei. Motivul principal este că Hagi este proprietar de club şi nu s-ar putea concentra în totalitate pe activitatea de la Legia.

Gică Hagi şi-a declarat în repetate rânduri dorinţa de a pleca să antreneze în străinătate, lucru care probabil se va întâmplă în vară. Una dintre echipele care l-au dorit este Legia Varşovia, campioana Poloniei. Însă Dariusz Mioduski, patronul echipei, spune că nu mai reprezintă o soluţie pentru banca tehnică.

Omul de afaceri susţine că nu este convins că Gică Hagi s-ar dedica 100% activităţii de la Legia Varşovia, în condiţiile în care şi el deţine un club de fotbal, Viitorul:

”Este este, de asemenea, coproprietar la un club şi nu-mi pot imagina ca cineva să fie la Legia, dar gândurile sale să fie în altă parte. Am auzti lucruri bune despre el, dar nu este o opţiune acum”, a declarat Dariusz Mioduski pentru sport.pl.

Afla mai multe despre: legia varsoviadariusz mioduskigica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare