Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Kayseri, declaraţii incredibile: "Vrem să câştigăm titlul! Dacă nu luăm încă 30 de puncte, n-am făcut nimic"

Patronul lui Kayseri, declaraţii incredibile: "Vrem să câştigăm titlul! Dacă nu luăm încă 30 de puncte, n-am făcut nimic"
Comentarii

Marius Şumudică, antrenorul lui Kayserispor, a devenit ţinta mai multor echipe datorită sezonului excelent făcut până acum în Turcia. Şumi este dorit de Galatasaray şi Al Gharafa, iar patronul clubului rămâne misterios în privinţa viitorului său la echipă.

În acelaşi timp, Erol Bedir anunţă că nu ar zice nu unui titlu de campion, deşi la startul sezonului îşi dorea doar rămânerea în prima ligă. 

"Obiectivul nostru se poate schimba în orice moment. Principalul nostru obiectiv este acela de a evita retrogradarea. Pe parcurs ne vom gândi la o prezenţă în cupele europene, iar, dacă suntem în grafic, vrem să câştigăm campionatul. La startul sezonului, fixasem un grafic de 25 de puncte în acest moment. Am adunat 30, peste aşteptări.

Dacă vom câştiga meciul din weekend, atunci suntem ca şi salvaţi de la retrogradare. 32.000 de fani au venit să ne vadă cu Beşiktaş. Nu e păcat pentru ei să ne oprim acum? Deocamdată avem 30 de puncte, dar dacă nu adunăm 30 de puncte şi în retur, nu am făcut nimic" - a spus Erol Bedir în presa turcă. 

Patronul lui Kayseri a vorbit despre posibilitatea plecării lui Şumudică, fie în Qatar, la Al Gharafa, fie chiar în Turcia, la Galatasaray. 

"Şumudică este antrenorul nostru. Nu ne-a anunţat nimic în această privinţă- a spus Erol Bedir în presa turcă. 

Afla mai multe despre: erol bedirturciamarius sumudicaal gharafa 

viewscnt
Articole similare