Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Kayserispor rupe tăcerea: "Şumudică va deveni prea bun pentru noi!"

Patronul lui Kayserispor rupe tăcerea: "Şumudică va deveni prea bun pentru noi!"
Comentarii

Lui Marius Şumudică îi merge bine în Turcia! Ieri seară, Kayserispor a câştigat cu 1-0 meciul cu Belediye Vanspor şi s-a calificat în faza următoare din Cupa Turciei.

Erol Bedir, patronul echipei a vorbit în premieră despre Marius Şumudică şi i-a făcut acestuia o caracterizate în Gazeta Sporturilor. "Am avut ocazia să mai lucrez cu antrenori străini. Mi-a plăcut că el a spus că vrea să înveţe limba turcă. Am cunoscut un antrenor englez, Gordon Mill, care în patru, cinci ani n-a învăţat să spună “Bună ziua!” în turcă.  În momentul ăsta, Şumudică depăşeşte aşteptările noastre. La cum îl văd, o să ajungă sus de tot! Nu-mi doresc, pentru că n-o să ni-l mai permitem! Dar peste doi ani cred că nu şi-l va mai permite Kayserispor, va ajunge la un club mai mare", spune Bedir.
 
"Vă spun şi bugetul, nu e o problemă. Cam 13 milioane de euro pe an avem garantaţi, dar cu alte sume care ar mai putea veni, în funcţie de rezultate, ne ducem chiar spre 20 de milioane de euro. Ne propunem să prindem locul 7 sau 8. Primele 6 poziţii par 
inaccesibile, sunt cluburi mai mari. Vreau o medie de două puncte pe meci, deci 68 de puncte la final”, mai declară patronul lui Kayserispor.

Afla mai multe despre: kayserispormarius şumudicăerol bedirturcia 

viewscnt
Articole similare