Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Manchester City îi ajută pe oligarhii ruşi să îşi transfere banii în Emiratele Arabe. Situaţie controversată pe fondul războiului din Ucraina

Patronul lui Manchester City îi ajută pe oligarhii ruşi să îşi transfere banii în Emiratele Arabe. Situaţie controversată pe fondul războiului din Ucraina

Manchester City

Comentarii

Deşi şeicul Mansour este de mult timp implicat în cultivarea relaţiilor dintre Emiratele Arabe Unite şi Rusia, importanţa şi complexitatea lor s-au intensificat de la invadarea Ucrainei de către Rusia, spun anumite surse, potrivit Aljazeera.

Patronul lui Manchester City îi ajută pe magnaţilor ruşi să îşi transfere banii în Emiratele Arabe Unite

Patronul lui Manchester City se ocupă de aducerea magnaţilor ruşi în Emiratele Arabe Unite. Deşi şeicul Mansour este de mult timp implicat în cultivarea relaţiilor dintre Emiratele Arabe Unite şi Rusia, importanţa şi complexitatea lor s-au intensificat de la invadarea Ucrainei de către Rusia, spun anumite surse.

În afara Emiratelor Arabe Unite, şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan este cunoscut drept proprietarul clubului englez de fotbal Manchester City. Acasă, el este vicepremier şi un membru influent al familiei regale.

Însă, în spatele culiselor, şeicul Mansour a devenit din ce în ce mai important în ultimele luni, ajutând la menţinerea relaţiilor cu oligarhii ruşi care doresc să transferi bani în Emiratele Arabe Unite, potrivit mai multor persoane familiarizate cu relaţiile dintre Abu Dhabi şi Rusia.

Oficiali guvernamentali de rang înalt, oameni de afaceri bogaţi şi directori financiari din Rusia se apropie tot mai mult de Sheikh Mansour pentru ajutor în gestionarea proceselor guvernamentale din Emiratele Arabe Unite, au declarat mai multe persoane, potrivit Aljazeera, adăugând că ruşii au devenit mai interesaţi să investească în statul din Orientul Mijlociu de la invazia Rusiei în Ucraina.

Ministerul Afacerilor Prezidenţiale, condus de şeicul Mansour, a oferit mai mult ajutor de la invazie, au precizat diverse surse.

Oficialii din Emiratele Arabe Unite consideră că eforturile lui Sheikh Mansour fac parte din strategia mai largă a guvernului de a atrage afaceri globale şi de a menţine legăturile strategice cu estul şi vestul, potrivit mai multor surse.

Eforturile de a lua legătura cu şeicul Mansour prin Manchester City nu au avut succes. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Trezorerie al SUA a refuzat să comenteze.

Afla mai multe despre: city-mansour-rusia 

viewscnt
Articole similare