Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Sepsi a dat-o în proverbe după victoria cu 2-0 în faţa lui Dinamo: ”Aşa spunem noi, secuii”

Patronul lui Sepsi a dat-o în proverbe după victoria cu 2-0 în faţa lui Dinamo: ”Aşa spunem noi, secuii”

Superliga

Comentarii

Laszlo Dioszegi, patrolul lui Sepsi, spune că victoria cu 2-0 în faţa lui Dinamo este cel mai frumos succes de când echipa din Sfântu Gheorghe este în prima ligă. Omul de afaceri a folosit şi un proverb pentru a descrie succesul cu Dinamo.

Dinamo continuă seria de rezultate slabe, deşi a investit masiv în transferuri. De această dată, echipa din Ştefan cel Mare a pierdut în faţa lui Sepsi, în faţa căreia era favorită clară. Laszlo Dioszegi spune însă că echipa sa merita să câştige.

”Sentimentul este de vis. Aşa spunem noi, secuii, că ursul nu doarme. Nici în octombrie şi, sperăm noi, nici în ianuarie. Ursul este un animal periculos şi astăzi şi-a arătat colţii. Am jucat foarte bine, vreau să felicit echipa. A jucat extraordinar de bine. Dinamo are jucători de valoare, dar încă nu are echipă. Sunt 100% că peste o lună, o lună şi jumătate, altfel o să arate Dinamo. Dar eu cred că noi am fost astăzi senzaţionali. Am avut cel puţin 5-6 ocazii clare de gol. Cred că meritam victoria cu prisosinţă”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Omul de afaceri a fost întrebat şi despre ce salarii plăteşte la Sepsi, în contextul în care a învins o echipă care are printre cele mai mari bugete de salarii din România:

”La noi, salariile sunt sub 10.000. Eu consider că un salariu de 8.000 e un salariu normal în România, în prima ligă. Cred că a fost cea mai frumoasă victorie de când suntem în prima ligă”, a mai spus Dioszegi. 

Sepsi este pe locul 3 în acest moment, dar Laszlo Dioszegi spune că încă este devreme să se gândească la play-off: ”E prematur să vorbim de playoff. Dar eu consider că dacă rămâne unitatea grupului şi dacă nu o să intervină , Doamne fereşte, îmbolnăviri cu Covid sau accidentări, eu cred că merităm să fim între primele şase. Nu am făcut nimic dacă deja începem să vindem jucători”.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare