Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Sepsi, reacţie cum rar se vede în Liga 1, după ce echipa sa a fost învinsă de FCSB graţie unui penalty inexistent

Patronul lui Sepsi, reacţie cum rar se vede în Liga 1, după ce echipa sa a fost învinsă de FCSB graţie unui penalty inexistent
Comentarii

Patronul clubului Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită în faţa FCSB-ului, duminică seară, pe Arena Naţională, mai ales că vicecampioana a beneficiat de un penalty inexistent.

Cu toate acestea, patronul lui Sepsi nu l-a "mitraliat" pe arbitrul Horaţiu Feşnic, aşa cum o fac majoritatea oficialilor cluburilor din Liga 1 în astfel de cazuri. Dioszegi a precizat că nu se pune problema unei vicieri de rezultat.

"Nu este un rezultat corect pentru noi, eu consider că a fost fault în atac. Şi nu numai eu, cred că foarte multă lume a văzut asta. Şi cred că meritam un egal astăzi. 16.21

E foarte mare (n.r. - dezamăgirea), fiindcă am jucat bine. În afara faptului că am greşit mult la golul doi. Arbitrul a greşit flagrant. Arbitrul a fost corect tot meciul , a avut o singură greşeală, dar greşeala ne-a costat. Nu pot să spun că a fost viciat rezultatul, dar a fost un 11 metri nemeritat.

FCSB e o echipă bună, dar consider că noi astăzi ne-am făcut datoria şi am jucat între bine şi foarte bine. De evoluţia echipei sunt mulţumit de două meciuri, dar aş fi fost mai mulţumit cu 2-2. Sper că încet, încet o să vină şi rezultatele", a declarat patronul clubului Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi.

FCSB - Sepsi 2-1

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Au marcat Gnohere ’56 (penalti) şi Tănase ’60 pentru FCSB, respectiv Karanovic ’27 pentru Sepsi.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare