Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Ulmu a anunţat că retrage finanţarea: "Nu mă poate obliga nimeni să fiu umilit". A vrut ca echipa să iasă de pe teren VIDEO

Patronul lui Ulmu a anunţat că retrage finanţarea: "Nu mă poate obliga nimeni să fiu umilit". A vrut ca echipa să iasă de pe teren VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Patronul de la Mostiştea Ulmu, Vasile Tîrşolea, a fost supărat şi după returul barajului cu Steaua Bucureşti.

Patronul lui Ulmu, anunţ drastic după barajul cu Steaua

Steaua Bucureşti s-a calificat în al doilea baraj din Liga 3, după ce s-a impus cu 4-0, la general, cu Mostiştea Ulmu.

"E un sentiment pe care l-am avut şi data trecută. Un sentiment de deja-vu. Am vrut să scot echipa de pe teren pentru că am văzut de câteva ori filmarea şi m-am lămurit. Acea simulare mai meşteşugită, mai repetată, ca data trecută, s-a agăţat de jucătorul nostru şi cu asta basta! Nu i-am mai scos la insistenţa jucătorilor, ca să nu le răpesc această plăcere.

Echipa noastră n-a fost deloc inferioară, nu văd de ce e greu să te lupţi cu Steaua. Ne-am luptat cu influenţa Stelei, nu cu altceva", a spus patronul de la Mostiştea. 

La "cald", omul cu banii a anunţat că-şi retrage susţinerea pentru echipă: "Nu voi mai finanţa echipa. Noi am şi zis, nu merită, peisajul ăsta nu e propice pentru performanţă. Ce rost are să faci eforturi, sacrificii personale? Ca să ce? Nu mă poate obliga nimeni să fiu umilit şi să fac şi eforturi. Nu s-a văzut că CSA a fost ajutată? Acel arbitru a făcut din proprie iniţiativă în primul meci? Acum, aceeaşi poveste, acelaşi penalty!", a mai anunţat patronul călărăşenilor.

VIDEO Momentul în care patronul de la Ulmu a insistat ca echipa să iasă de pe teren

Afla mai multe despre: vasile tîrşoleasteauamostistea ulmu 

viewscnt
Articole similare