Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul Parmei, intervenţie după criticile la adresa transferurilor făcute: "Nu am niciun dubiu asupra valorii!"

Patronul Parmei, intervenţie după criticile la adresa transferurilor făcute: "Nu am niciun dubiu asupra valorii!"

Stranieri

Comentarii

Patronul Parmei, Kyle Krause, americanul care l-a cumpărat pe Dennis Man de la FCSB cu 13 milioane de euro, a vorbit despre achiziţiile făcute, în contextul unei declaraţii a antrenorului Roberto D'Aversa, şi a spus că n-are niciun dubiu asupra valorii jucătorilor aduşi, printre care şi fostul star al FCSB.

D'Aversa, antrenorul Parmei, a răfunit după meciul pierdut cu Napoli, 0-2, şi a spus că şi-a dorit jucători gata să intre şi să facă diferenţa. Krause a vorbit în contextul declaraţiei date de antrenorul italian şi a dat asigurări nu are niciun dubiu asupra valorii jucătorilor aduşi în această perioadă de mercato.

"Cred că D'Aversa a avut acea izbucnire din cauza pasiunii pentru acest club. Aici sunt oameni cu un spirit înflăcărat şi, uneori, e nevoie de o astfel de reacţie nervoasă pentru a mai elibera din presiune. Am vorbit şi cu D'Aversa acum câteva zile despre ce are nevoie la echipă. Eu zic că am făcut transferuri care îi asigura un efectiv numeros", a explicat preşedintele Parmei.

Kyle Krause a fost întrebat şi dacă nu este riscantă aducerea multor jucător tineri fără experienţă în Serie, jucători printre care se numără şi Dennis Man. Patronul italienilor a spus că are marwe încredere în fotbaliştii care au venit recent la echipă.

"Avem un nucleu de jucători cu experienţă şi au venit tineri talentaţi. Talent este cuvântul-cheie, nu vârsta.Iar noile achiziţii ne vor ajuta nu doar acum, ci mai ales în viitorul clubului Parma. Eu nu am niciun dubiu asupra valorii celor aduşi la echipă şi aceştia ne vor ajuta să luptăm până la capăt pentru salvarea de la retrogradare. Avem şi potenţial şi talente pentru a realiza acest obiectiv", a precizat Kyle Krause.

Parma a plătit, în ianuarie 2021, 13 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man de la FCSB.

Afla mai multe despre: kyle krausedennis mantransferuriparma 

viewscnt
Articole similare