Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul Parmei, mesaj de ultim moment după retrogradare. Ce au aflat Man şi Mihăilă: "Vreau să fiu clar"

Patronul Parmei, mesaj de ultim moment după retrogradare. Ce au aflat Man şi Mihăilă: "Vreau să fiu clar"

Serie A

Comentarii

Patronul Parmei, Kyle Krause, a dat asigurări că echipa nu se află în pericol, după retrogradarea din Serie A. Omul de afaceri a anunţat că echipa pentru care joacă românii Valentin Mihăilă şi Dennis Man va reveni în prima ligă.

Mesajul patronului Parmei după retrogradarea echipei

Parma a retrogradat matematic după înfrângerea cu Torino, scor 1-0, devenind a doua echipă picată din Serie A, după Crotone. La finalul meciului, directorul sportiv al Parmei a anunţat ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă şi Dennis Man. 

La o zi distanţă, Kyle Krause a făcut câteva precizări despre viitorul clubului, despre stadion şi revenirea printre cele mai bune echipe din Italia. 

”După un sezon tumultuos şi complicat, a venit un epilog care provoacă un sentiment adânc de frustrare şi dezamăgire în rândul celor care iubesc acest club. Dar vreau să fiu clar: încrederea mea în acest club, în suporterii lui şi în acest oraş rămâne neschimbată. 

Alături de noua conducere pe care am instalat-o lucrăm deja să constrium Parma Calcio de mâine. Ştiţi deja despre planurile de a renova stadionul Tardini, o arenă care va fi un simbol al viitorului. Asigur pe fani şi pe autorităţi că vom lupta în continuare în fiecare meci rămas din Serie A. Şi vom transforma această dezamăgire în energie pentru a deveni mai puternici.

Aşa se căleşte oţelul. Parma nu se predă, forza Parma”, a transmis afaceristul american. 

Parma a picat din Serie A cu patru etape înainte de finalul campionatului. Cu D'Aversa pe bancă, echipa e pe locul 19, cu 20 de puncte, la 12 puncte de Cagliari, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în prima ligă. Crotone a fost prima echipă retrogradată matematic. 

Afla mai multe despre: kyle krauseparmadennis manvalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare