Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul unui club din play-off-ul Ligii 1 anunţă cu mare fast: "Sunt FCSB-ist 100%". Care e motivul deciziei sale

Patronul unui club din play-off-ul Ligii 1 anunţă cu mare fast: "Sunt FCSB-ist 100%". Care e motivul deciziei sale

FCSB

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, s-a declarat un fan al lui FCSB, în finala Cupei României. Omul de afaceri îşi doreşte ca vicecampioana României să obţină calificarea în Europa League prin finala de la Ploieşti.

Dacă FCSB ar câştiga final Cupei României, următoarea echipă din clasamentul Ligii 1 ar merge în preliminariile europene, în cazul în care echipa lui Gigi Becali termină sezonul pe locul trei. 

Iftime nu şi-a ascuns susţinerea pentru FCSB şi Gigi Becali, omul cu care a făcut mai multe afaceri: "Sunt FCSB-ist 100%. Sper să treacă acest examen, vor să joace în Europa league, vor trofee. Cei de la Sepsi pot face o surpriză în Cupa României, va fi un meci frumos, chiar dacaă FCSB vrea să-mi ia locul de Europa", a declarat Valeriu Iftime la Pro X.  

"(n.r. - Cu cine ţineţi în finala Cupei?) Doar n-o să ţin cu Sepsi! Sigur, ţin cu FCSB, e şansa lor de a juca în Europa, din păcate din partea asta de tablou e greu să cred că FCSB nu bate pe Gaz şi atunci ne depăşeşte. Să dea Dumnezeu să bată FCSB. Orice am spune, FCSB e o echipă mai bună, mai titrată şi mult mai interesată de a juca în Europa", a anunţat omul cu banii de la FC Botoşani, pentru Telekom Sport. 

Finala Cupei României a fost mutată de la Craiova la Ploieşti

FRF a anunţat că marele meci din Cupa României va avea loc la Ploieşti, pe "Ilie Oană", pe 22 iulie, după ce iniţial fusese programată pe "Ion Oblemenco", la Craiova: "Comitetul de Urgenţă al FRF a decis schimbarea locului de desfăşurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat pe 22 iulie, iar ora de start va fi stabilită ulterior", a transmis FRF prin intermediul site-ului. 

Decizia de ultim moment luată de FRF le dă ocazia finalistelor, Sepsi şi FCSB, să aibă o deplasarea mai scurtă. 

Afla mai multe despre: fcsbbotosani 

viewscnt
Articole similare